Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Folosește un unt de corp, pentru o piele mereu hidratată

unt de corp

E important să te simți bine în pielea ta, de aceea o rutină zilnică de îngrijire a corpului este benefică pentru tine, pentru că îți dă o stare de bine atât fizic, cât și psihic. Pielea este cel mai mare organ al corpului, așadar e lesne de înțeles că dacă are de suferit din cauza uscăciunii excesive, te vei simți inconfortabil. Ca să îți menții mereu pielea fină și elastică, hai să descoperim ce produs ți se potrivește cel mai bine: unt de corp sau loțiune hidratantă.

Unt de corp sau loțiune hidratantă? Află diferența

Așa cum bine știi, o rutină de îngrijire completă presupune câțiva pași peste care nu e bine să sari. Unul dintre acești pași este exfolierea periodică (aproximativ de 3 ori pe săptămână) a pielii, pentru a scăpa de celule moarte și pentru a ajuta produsul de hidratare să fie absorbit mai bine în piele.

Revenind la cele două tipuri de produse, notăm faptul că untul de corp are o structură mai densă și mai grasă, fiind ideal pentru pielea foarte uscată, dar și folosit seara, după duș, pentru o hidratare în profunzime a pielii.

Loțiunea de corp, pe de altă parte, are o textură mai fluidă, tinde să se absoarbă mai ușor în piele, hidratează bine, însă nu este la fel de puternică în cazul pielii foarte uscate, așa cum este cazul untului de corp.

Poți, desigur, să folosești ambele tipuri de produse: loțiunea de corp pe timpul zilei și untul de corp pe timpul nopții, sau alternativ, în funcție de nevoile tale specifice.

Dar, ca și în cazul tenului, e bine ca, înainte de a alege produsele pentru îngrijirea corpului să stabilești exact ce fel de piele ai: uscată, mixtă sau grasă. Altminteri, chiar dacă alegi un produs de foarte bună calitate, dar care nu este adecvat tipului tău de piele, acesta poate fie să nu aibă niciun efect pentru tine, fie să înrăutățească problema de fond.

De asemenea, îți recomandăm să incluzi în kitul tău de îngrijire produse cosmetice cu ingrediente naturale. Acestea nu conțin parabeni sau conservați dăunători, efectele lor bazându-se exclusiv pe puterea extractelor naturale pe care le conțin.

Un alt lucru pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când alegi un produs este istoricul tău de alergii. Dacă știi că ești alergică la anumite ingrediente, citește cu atenție eticheta fiecărui produs în parte.

Alege produsele Farmona. Bucură-te de un produs cu ingrediente naturale

Îți recomandăm gama noastră de unturi de corp de la cele mai iubite branduri Farmona: Tutti Frutti și Herbal Care.

Dacă te interesează și o loțiune/lapte de corp, atunci îți recomandăm aceste produse:

Sfat: Folosește pentru îngrijirea zilnică a corpului produse din aceeași gamă, pentru efecte cu adevărat surprinzătoare. Nu uita să consumi suficiente lichide, să faci puțină mișcare zilnic și să acorzi un pic de atenție alimentației. Așa te vei bucura mereu de un corp zvelt și de o piele sănătoasă! 🙂

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x