Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Extractul de coada-calului, eficient în tratamentul părului deteriorat

Părul deteriorat și fragil are tendința de a se rupe mai ușor, iar procesul de regenerare al acestuia decurge foarte lent. Îngrijirea lui devine frustrantă, însă trebuie să știți că sunt soluții pentru a reda părului vitalitatea – un tratament păr deteriorat cu extract de coada-calului, alături de o dietă bogată în vitamine și minerale va face minuni în scurt timp.

Tratament păr deteriorat – descoperă gama Herbal Care cu extract de coada-calului

Mai jos vă prezentăm beneficiile fiecărui ingredient folosit în această gamă de produse. Pentru rezultate rapide și foarte bune, vă recomandăm să folosiți toată gama Herbal Care cu extract de coada-calului, deoarece fiecare produs în parte conține o combinație specifică de ingrediente, specifice scopului pentru care produsul a fost destinat. Folosite împreună, părul tău va primi doza optimă de nutrienți.

Extractul de coada-calului este o sursă bogată în siliciu, care hrănește, hidratează și fortifică vizibil părul.

Proteinele din grâu regenerează structura firului de păr, redându-i aspectul plăcut și sănătos.

Vital Soft Formula face părul mătăsos, elastic și strălucitor.

Inutecul protejează părul și face pieptănarea mai ușoară.

Keratina lichidă și provitamina B5 reconstruiesc, netezesc și elastifică părul, prevenind ruperea acestuia și despicarea vârfurilor.

Complexul de ingrediente botanice stimulează creșterea, prelungește ciclul de viață al firelor de păr, reducând astfel căderea.

Extractul de ginseng fortifică părul, asigurându-i forță și strălucire.

Sucul de aloe hidratează intens și regenerează.

REZULTATE, adică așteaptă-te la ce e mai bun: păr mai sănătos, mai puternic și regenerat; mai rezistent la deteriorare; hrănit în profunzime, strălucitor si mai puțin predispus la cădere. 

Sfaturi pentru un păr sănătos

  • Piaptănă părul delicat, folosind un pieptăn ca să îl descâlcești ușor și o perie cu peri naturali, pentru finisare. Curăță peria, pieptănul, placă și toate produsele de aranjarea a părului.
  • Atunci când te speli pe cap, înfășoară părul într-un prosop moale din bumbac și lasă-l să absoarbă umezeală în exces, fără a freca părul.
  • Folosește produse destinate tipului tău de păr, pe cât posibil care să cpnțină ingrediente naturale.
  • Tunde vârfurile părului, atunci când observi că s-au despicat.
  • E de preferat să lași părul să se usuce natural, însă dacă vrei să folosești uscătorul, alege treapta de aer mai rece și ține-l la o distanță de aproximativ 15-20 cm de păr.
  • Ai grijă la alimentație. Orice deficit de minerale și vitamine va fi vizibil și la exterior: păr și unghii fragile, piele uscată etc. Pentru păr sănătos, ai grijă să introduci în alimentația ta alimente bogate în zinc, vitaminele B și vitamina C. Poți alege și un supliment de vitamine special destinat pentru părul fragil, deteriorat – vei observa că pe lista de îngrediente se regăsește și extractul de coada-calului :).

Tu cum îți îngrijești părul? Împărtășește-ți trucurile cu noi.

Alege calitatea produselor Farmona – cosmetice cu ingrediente naturale pentru îngrijirea adecvată a întregului corp

Așa cum bine știți, produsele Farmona au fost create pentru îngrijirea adecvată a corpului, combinând ultimele inovații din cosmetologie cu puterea nutritivă a ingredientelor naturale vegetale. Produsele astfel create au câștigat încrederea și recunoașterea clienților care prețuiesc inovația, calitatea superioară și eficientă a cosmeticelor cu ingrediente naturale.

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x