Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Seri de vară fără grija țânțarilor. Descoperă spray-ul anti țânțari Mosquito Killer

Serile de vară sunt magice –  cerul înstelat, răcoarea de după o zi caniculară, țârâit de greieri în iarbă… Și țânțari nesuferiți, care îți strică orice chef să mai stai pe afară. Dar există soluții ideale pentru toată familia: spray țânțari Mosquito Killer, care oferă protecție ridicată inclusiv pentru copii, începând cu vârsta de 3 ani.

spray țânțari

Mosquito Killer – descoperă un spray țânțari ideal pentru toată familia

Datorită conținutului de uleiuri esențiale, spray-ul repelent conferă pielii un miros plăcut pe care însă nu îl suportă țânțarii și muștele negre. În plus, D-pantenolul și vitamina E din conținut au grijă de condiția pielii. Produsul este ideal pentru copii, de la 3 ani.

Dacă totuși au apucat țânțarii să te piște până să folosești repelentul, atunci avem o soluție și în acest caz. Îți recomandăm gelul calmant după pișcături din aceeași gamă, care poate fi folosit ori de câte ori este nevoie. Acesta are o consistență delicată și ușoară, aduce alinare imediată și reduce disconfortul cauzat de înțepăturile țânțarilor, căpușelor, viespilor, albinelor și a altor insecte.

Datorită conținutului mare de mentol, răcorește plăcut pielea iritată, diminuează mâncărimea și roșeața. Alantoina calmează stările inflamatorii, grăbește vindecarea și aduce alinare chiar și pielii delicate a copilului. Extractul de aloe calmează iritațiile, iar pantenolul hidratează și ajută la regenerarea și refacerea epidermei.

Sfaturi ca să ții țânțarii la distanță

Ca să scapi de micile creaturi nesuferite, îți prezentăm câteva sfaturi care te pot ajuta și acasă, și când ești la plimbare.

Îmbrăcă-te cu haine deschise la culoare. Hainele negre sau în culori închise ori țipătoare atrag țânțarii și, prin urmare, și riscul să te alegi cu înțepături de toată frumusețea crește. Optează pentru îmbrăcămintea lejeră, din materiale naturale și răcoroase (in, bumbac). Mai ales dacă mergi într-o zonă unde sunt mulți țânțari, cum ar fi pe malul unei ape, poartă haine care să te acopere cât mai bine.

Ca să ții țânțarii departe de casa sau biroul tău, să știi că există anumite plante care te pot ajuta. Printre ele se numără gălbenelele, lavanda, dafinul, menta sau busuiocul. Ține prin preajmă ghivece cu aceste plante și insectele nu te vor mai necăji. Unde mai pui că înconjurându-te de plante vei avea o stare de spirit mult mai bună. Câștigi pe toate planurile :).

Când stai pe terasă, aprinde o lumânare cu arome de citronelă.

Alege calitatea produselor Farmona – cosmetice cu ingrediente naturale pentru îngrijirea adecvată a întregului corp

Așa cum bine știți, produsele Farmona au fost create pentru îngrijirea adecvată a corpului, combinând ultimele inovații din cosmetologie cu puterea nutritivă a ingredientelor naturale vegetale. Produsele astfel create au câștigat încrederea și recunoașterea clienților care prețuiesc inovația, calitatea superioară și eficientă a cosmeticelor cu ingrediente naturale.

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x