Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Șampon profesional – alege îngrijirea ca la salon, la tine acasă

Indiferent că deții un salon de înfrumusețare, coafură sau doar îți dorești un produs de calitate cu care să-ți îngrijești părul, atunci trebuie să faci o vizită site-ului nostru și să descoperi ce șampon profesional avem pentru tine. De asemenea, vei descoperi și alte produse profesionale pentru păr, care îți vor transforma podoaba capilară, în punctul tău forte.

Șampon profesional și produse profesionale Trycho Technology by Farmona

Gama de produse Trycho Technology are la bază ingrediente, precum trichogen, care ajută la repararea structurii deteriorate a părului, fortifică părul fragil, îi stimulează creșterea și previne căderea acestuia.

Haideți să vedem ce face fiecare produs Trycho Technology în parte. Să începem cu începutul – cel mai important produs de îngrijire a părului – șamponul profesional. Ingredientele active din acest șampon profesional sunt trichogenul, cafeina și extractul de coada-calului. Prin folosirea corectă a acestui produs, veți observa în timp rezultate uimitoare: păr vizibil fortifiat și intens regenerat; reducere eficientă a căderii părului; stimularea creșterii noilor fire de păr. Include-l în rutina ta de îngrijire a părului și bucură-te de părul tău nemaipomenit.

Vă recomandăm, de asemenea, folosirea unei măști profesionale, pentru a fixa ingredientele active și pentru a hidrata părul mult mai intens. Masca profesională fortifiantă Trycho Technology este îmbogățită cu fision keraVeg 18, d-Pantenol, L-Arginină. Aceste ingrediente reduc eficient căderea părului și stimulează creșterea noilor fire de păr.

Ați auzit multe lucruri bune despre exfoliere, dar v-ați gândit vreodată că există peeling și pentru scalp? Trebuie neapărat să încercați peeling profesional pentru scalp Trycho Technology, cu următoarele ingrediente active: linked papain, AHA concentrate O, d-Pantenol. Produsul curăță excelent scalpul de impurități și de celulele epiteliale descuamate, îmbunătățind totodată circulația la nivelul epidermei. Fortifiază și accelerează creșterea părului.

Desigur, nu puteau lipsi din lista noastră de produse profesionale pentru păr tratamentul de tip fiolă. Recomandat în special pentru părul slăbit, rar, subțire, cu creștere lentă, cu tendință de cădere, aceste fiole foarte concentrate, care conțin trichogen, vitamina B3, biolin, sunt ideale folosite împreună cu un șampon profesional. Pentru rezultate remarcabile, se recomandă a fi utilizat după cum urmează: aplică conținutul unei fiole pe scalp și masează. Nu clăti. A se folosi zilnic timp de 21 de zile. Pentru menținerea efectului se recomandă repetarea tratamentului la 2 luni. Cele mai bune rezultate se obțin folosind peelingul profesional, șamponul și masca din aceeași gamă. Fiolele pot fi folosite și la mezoterapia cu microace.

Alege calitatea produselor Farmona – cosmetice cu ingrediente naturale pentru îngrijirea adecvată a întregului corp

Așa cum bine știți, produsele Farmona au fost create pentru îngrijirea adecvată a corpului, combinând ultimele inovații din cosmetologie cu puterea nutritivă a ingredientelor naturale vegetale. Produsele astfel create au câștigat încrederea și recunoașterea clienților care prețuiesc inovația, calitatea superioară și eficientă a cosmeticelor cu ingrediente naturale.

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x