Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Șampon păr uscat: alege îngrijirea Herbal Care cu extract de in

Una dintre cele mai mari probleme este uscăciunea părului, care are mai multe cauze, cum ar fi hidratarea insuficientă, folosirea produselor de styling, a vopselei de păr, dar și a produselor necorespunzătoare tipului de păr. Cel mai important produs de îngrijire a părului, care de altfel este de bază pentru un păr sănătos, este un șampon păr uscat.

Avem și o ofertă specială pentru voi: până pe 15 octombrie 2020, achiziționezi un șampon pentru păr uscat și fragil de la Herbal Care, cu extract de in, și noi îți mai oferim unul gratis!

Beneficiile unui șampon păr uscat eficient – alege Herbal Care cu extract de in

Șamponul nostru de in a fost creat pentru toți aceia care au păr uscat și fragil. L-am conceput utilizând ingrediente naturale din plante prețuite de secole, care hrănesc și regenerează părul deteriorat, prevenind, totodată, ruperea și despicarea varfurilor.

Pe zi ce trece, părul este mai hidratat, strălucitor și plin de vitalitate. La crearea rețetei pentru acest șampon, ne-am bazat pe bogata tradiție a remediilor naturiste și pe întreaga noastră experiență. De aceea, suntem siguri de rezultate.

Ingredientele active din acest minunat produs sunt:

  • extractul de in hrănește și reface părul deteriorat, reduce ruperea și despicarea vârfurilor;
  • proteinele din grâu regenerează și fortifică părul, redându-i aspectul plăcut și sănătos;
  • ceramidele protejează părul împotriva pierderii umidității și de acțiunea nocivă a factorilor externi;
  • Inutecul protejează părul și face pieptănarea mai ușoară. 

La ce rezultate să te aștepți:

  • păr hidratat și plin de vitalitate;
  • păr mai rezistent la deteriorare;
  • păr protejat de uscarea în exces, de ruperea si despicarea varfurilor.

Utilizarea corectă a oricărui produs de îngrijire este principalul mod în care poți beneficia de toate atuurile produsului tău:

Mod de utilizare: aplică șamponul pe părul umed și masează ușor. Clătește cu apă și aplică un balsam Herbal Care potrivit părului tău. IMPORTANT – extractele din plante pot cauza depuneri și aspect tulbure – agită înainte de utilizare.

Folosește un balsam potrivit părului tău

Pentru ca rezultatele să fie cu adevărat excepționale, folosește, după spălarea părului, balsamul Herbal Care cu extract de In. Balsamul de păr trebuie să vină ca o completare a șamponului, avâdn o acțiunea de hidratarea mai intensă și ajută la fixarea ingredientelor active în firul de păr, ajutând astfel la hrănirea lui în profunzime.

Mod de utilizare: aplică o cantitate potrivită de balsam pe părul spălat, umed și distribuie-l pe întreaga lungime a părului. Așteaptă 5 minute, după care clătește bine cu apă caldă.

Alege calitatea produselor Farmona – cosmetice cu ingrediente naturale pentru îngrijirea adecvată a întregului corp

Așa cum bine știți, produsele Farmona au fost create pentru îngrijirea adecvată a corpului, combinând ultimele inovații din cosmetologie cu puterea nutritivă a ingredientelor naturale vegetale. Produsele astfel create au câștigat încrederea și recunoașterea clienților care prețuiesc inovația, calitatea superioară și eficientă a cosmeticelor naturale.

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x