Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Șampon copii & bebeluși, de la Herbal Care KIDS

Copiii sunt delicați și au nevoie de o îngrijire la fel de delicată. Dacă vrei un șampon copii cu ingrediente naturale, noi îți propunem gama Herbal Care Kids, realizate cu ingrediente naturale, de cea mai înaltă calitate, pentru ca tu să le oferi celor mici cea mai sigură & potrivită îngrijire pentru ei.

Șampon copii. Alege șamponul micelar Herbal Care Kids cu extract de albăstrele

Șamponul micelar cu extract de Albăstrele și Aloe este ideal pentru copii începând de la vârsta de 6 luni și le oferă îngrijire potrivită pentru părul și scalpul acestora.

Formula sa 100% vegană pe bază de extracte din plante obținute din surse regenerabile este compusă din doar 11 ingrediente. Șamponul micelar curăță cu blândețe părul, lasându-l moale și pufos. Se clătește cu ușurință, nu încâlcește părul și nu face ochii să usture. La elaborarea acestei formulei am folosit apă pură de munte și întreaga noastră experiență, de aceea suntem siguri de rezultate.

Ingrediente în care poți avea încredere: albăstrelele fac părul moale, îl netezesc și îi conferă lejeritate • sucul de aloe hidratează, calmează iritațiile și regenerează simțitor.

De asemenea, îți recomandăm și 3în1 Gel delicat pentru baie și duș cu FLOARE DE IN- Herbal Care KIDS. Cu flori de in și aloe, acest gel a fost creat pentru îngrijirea pielii și părului copiilor,începând cu vârsta de 6 luni. Bazat tot pe o formulă 100% vegană, cu extracte din plante obținute din surse regenerabile, produsul are în compoziția sa 99% ingrediente naturale. Florile de in redau moliciunea și previn uscarea excesivă; sucul de aloe hidratează, calmează iritațiile și regenerează simțitor; la elaborarea acestei formulei am folosit apă pură de munte și întreaga noastră experiență, de aceea suntem siguri de rezultate. Gelul delicat curăță cu blândețe, lasând pielea catifelată, iar părul ușor de pieptănat.

Alte produse Herbal Care KIDS

Alege calitatea produselor Farmona – cosmetice cu ingrediente naturale pentru îngrijirea adecvată a întregului corp

Așa cum bine știți, produsele Farmona au fost create pentru îngrijirea adecvată a corpului, combinând ultimele inovații din cosmetologie cu puterea nutritivă a ingredientelor naturale vegetale. Produsele astfel create au câștigat încrederea și recunoașterea clienților care prețuiesc inovația, calitatea superioară și eficientă a cosmeticelor cu ingrediente naturale.

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x