Spray pentru accelerarea bronzului - “SUN BALANCE”

29,50 lei (TVA inclus)

7884

New product

Descriere scurta: Spray pentru accelerarea bronzului fara parabeni.  Contine: Suntan booster Betacaroten. Gramaj: 200 ml

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

Descriere: Datorita continutului de Suntan booster, spray-ul pentru accelerarea bronzului stimuleaza productia de melanina in piele si asigura un bronz frumos si natural intr-un timp mai scurt. Hidrateaza intens pielea, ii imbunatateste elasticitatea si fermitatea si combate procesele de fotoimbatranire. Acceleratorul de bronz nu protejeaza de radiatiile solare! Dupa aplicarea acceleratorului de bronz si inainte de expunerea la soare aplica un produs de protectie solara cu filtre UV, din gama Sun Balance.   Mod de utilizare: Aplicati acceleratorul de bronz uniform pe piele, cu cel putin 20-30 de minute inainte de expunerea la soare. Repetati aplicarea de cateva ori in timpul expunerii la soare si dupa fiecare iesire din apa. ATENTIE! Expunerea prelungita la soare poate dauna grav sanatatii. Protejati sugarii si copiii de lumina directa a soarelui. Produsele cu filtre UVA/UVB nu asigura o protectie de 100%. TESTAT DERMATOLOGIC. Termen de valabilitate: A se folosi, preferabil, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare