Lapte de plaja SPF50 rezistent la apa pentru copii - “SUN BALANCE”

34,50 lei (TVA inclus)

7891

New product

Descriere scurta: Lapte de plaja pentru copii fara parabeni. Contine: Sistem avansat de filtre fotostabile UVA si UVB Vitaminele E + F Pantenol. Cod: 07891 Pret: 34.50 lei Gramaj: 200 ml

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

Descriere: Lapte protector pentru pielea sensibila si delicata a copiilor incepand cu varsta de 3 ani. Hidrateaza eficient, previne uscarea epidermei, calmeaza iritatiile. Filtrul solar ridicat protejeaza pielea de radiatiile solare nocive, iar formula sa rezistenta la apa asigura protectie si in timpul balacelii!   Mod de utilizare: Aplicati laptele uniform pe piele cu cel putin 20-30 de minute inainte de expunerea la soare. Repetati aplicarea de cateva ori in timpul expunerii la soare si dupa fiecare iesire din apa. ATENTIE! Expunerea prelungita la soare poate dauna grav sanatatii. Protejati sugarii si copiii de lumina directa a soarelui. Produsele cu filtre UVA/UVB nu asigura o protectie de 100%. TESTAT DERMATOLOGIC. Termen de valabilitate: A se folosi, preferabil, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.