Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Promoțiile toamnei la Farmona. Produse cadou pentru tine și cei dragi

Octombrie ne aduce în dar promoțiile Farmona la cele mai îndrăgite produse din gama Tutti Frutti, Sweet Secret și Jantar. Promoțiile sunt valabile în perioada 09 octombrie – 26 noiembrie. Hai să vedem, împreună, ce produse cadou ți-am pregătit:

1.     Comandă un sugar scrub Tutti Frutti și primești cadou untul de corp cu vișine din aceeași gamă.
2.     Pentru orice produs Sweet Secret comandat, primești încă unul gratuit din partea noastră.
3.     Comandă un produs Jantar și primești două: 1+1 cremă de mâini Jantar ; 1+1 gel de duș Jantar ; 1+1 loțiune de corp Jantar.
4.     Pentru cumpărături de minimum 100 lei, indiferent de produsele alese, primești cadou un șampon Herbal Care cu extract de in.

Despre gama Tutti Frutti

Gama de produse Tutti Frutti este special concepută pentru toți cei care iubesc mirosurile fructate ale produselor cosmetice. Mai mult decât atât, nu doar mirosul irezistibil și textura lor delicată fac produsele din această categorie neamipomenite, ci și faptul că ele conțin ingrediente natural: vitamine (A, E, F) și uleiuri naturale din fructe pline de substanțe nutritive… dacă pielea ta ar putea vorbi, ți-ar cere doar atât!

Despre gama Sweet Secret

Sweet Secret este într-adevăr secretul dulce cu care îți menții pielea strălucitoare, bine hidratată și tonică. Orice baie sau duș va deveni răsfățul suprem, cu note onctuase de ciocolată și caramel, ori note spicy de chillie. Produsele cosmetice pentru îngrijirea corpului sunt îmbogățite cu ingrediente excepționale și note olfactive sofisticate, care îți garantează rezultate eficiente și momente de plăcere și relaxare.

Despre gama Jantar

Jantar este una dintre gamele noastre preferate – o atingere prețioasă, pentru o piele cu adevărat strălucitoare. Janatr este o îmbinare a forței chihlimbarului cu metalele nobile (argint, platină și aur). Produsele oferă o îngrijire inovatoare pentru corp și mâini. Jantar DNA REPAIR este secretul tinereții, reprezentând o îngrijire care activează procesele de refacere ale pielii, datorită forței pietrelor prețioase și a metalelor nobile – efect Glamour Skin. Redă pielii aspectul sănătos, tânăr și radiant.

Alege calitatea produselor Farmona – cosmetice cu ingrediente naturale pentru îngrijirea adecvată a întregului corp

Așa cum bine știți, produsele Farmona au fost create pentru îngrijirea adecvată a corpului, combinând ultimele inovații din cosmetologie cu puterea nutritivă a ingredientelor naturale vegetale. Produsele astfel create au câștigat încrederea și recunoașterea clienților care prețuiesc inovația, calitatea superioară și eficientă a cosmeticelor cu ingrediente naturale.

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

Tu ce vei face cu produsele cadou? Le vei dărui prietenelor sau le păstrezi doar pentru tine?

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x