Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Produse cosmetice profesionale by Farmona

Universul de produse cosmetice Farmona reunește atât produse destinate îngrijirii zilnice, cât și produse cosmetice profesionale ideale atât pentru saloane de beauty, cât și pentru folosirea lor acasă.

Produse cosmetice profesionale Farmona

Produsele cosmetice profesionale Farmona, spre deosebire de produsele pentru îngrijirea zilnică, utilizează tot ingrediente naturale în procesul de fabricare, însă într-o concentrație mai mare, având, astfel, un efect mai puternic. Ele sunt destinate saloanelor de beauty, dar și pentru utilizare acasă, la recomandarea specialistului și folosindu-le conform instrucțiunilor fiecărui produs în parte.

Recomandăm folosirea produselor cosmetice profesionale Farmona, după procedurile de salon, pentru a vă putea bucura cât mai mult de efectele tratamentelor pe care vi le-a aplicat specialistul (cosmetolog, hairstylist etc.).

Ca și în cazul produselor de zi cu zi, trebuie să alegeți cosmeticele profesionale potrivite tipului dumneavoastră de piele/păr pentru rezultate remarcabile.

produse cosmetice profesionale

Produse cosmetice profesionale pentru ten

Iată câteva recomandări pentru produsele profesionale destinate îngrijirii tenului:

 • Cremă pentru reducerea petelor SPF 30 de zi “REVOLU C WHITE”, un preparat specializat, cu acțiune multifuncțională, diversificată și complexă, destinată îngrijirii zilnice a tenului cenușiu, cu pete vizibilee, colorit neuniform și predispus modificărilor de pigmentare.
 • Cremă de față antirid regenerantă de noapte ”NEURO LIFT +”, tratament antirid specializat de noapte, cu puternică acțiune regenerantă, destinată îngrijirii intensive a pielii mature.
 • Cremă de noapte geno-activă stimulatoare sau cremă de zi anti-îmbătrânire, de la ”Skin Genic”, un preparat inovator, inspirat de descoperirile din domeniul epigeneticii, a cărui acțiune întărește mecanismele participante la reglarea proceselor de regenerare din epidermă.
 • Cremă de față activ oxigenantă SPF 15 de zi ANTI POLLUTION, răspunde ideal nevoilor tuturor tipurilor de ten, în special ale tenului neoxigenat, cenușiu și obosit, expus la poluarea de mediu și a radiațiilor UV.

Cosmetice profesionale pentru îngrijirea corpului

Gama Guarana Slim este una dintre cele mai apreciate din portofoliul nostru, având rezultate foarte bune în prevenirea și tratarea celulitei. Aceste produse sunt indicate în:

 • tratament și masaj anticelulitic;
 • celulită apoasă (de infiltrare) și/sau adipoasă;
 • țesut adipos în exces;
 • piele care necesită detoxifiere;
 • piele uscată, care necesită hrănire.

Ingrediente active: L-karnitină, extract de guarana, extract de ghimbir (untul anticelulitic); POLYPLANT SEAWEED, ulei de floarea-soarelui (uleiul de masaj); emolienți vegetali, ceară de albine, particule abrazive din coajă de nuci de macadamia (exfoliant anticelulitic).

Șampon profesional & produse profesionale pentru păr

Pentru îngrijirea profesională a părului, vă recomandăm gama Trycho Tehnology, are la bază ingrediente, precum trichogen, care ajută la repararea structurii deteriorate a părului, fortifică părul fragil, îi stimulează creșterea și previne căderea acestuia. Gama cuprinde:

 • șampon profesional pentru un păr vizibil fortifiat și intens regenerat; avantaje: reducere eficientă a căderii părului; stimularea creșterii noilor fire de păr. Ingrediente: trichogenul, cafeina și extractul de coada-calului;
 • mască profesională îmbogățită cu fision keraVeg 18, d-Pantenol, L-Arginină. Aceste ingrediente reduc eficient căderea părului și stimulează creșterea noilor fire de păr;
 • tratamentul de tip fiolă, recomandat în special pentru părul slăbit, rar, subțire, cu creștere lentă, cu tendință de cădere. Fiolele conțin trichogen, vitamina B3, biolin;
 • peeling profesional pentru scalp, cu următoarele ingrediente active: linked papain, AHA concentrate O, d-Pantenol. Produsul curăță excelent scalpul de impurități.

Produse cosmetice profesionale pentru mâini

Gelul protector pentru mâini ”Pure Protect” conține extract de bumbac, pantenol și o concentrație de 62% alcool.

Crema-mască cu vitamine, pentru mâini, de la “HANDS AND NAILS ARTIST” (și în varianta mini, pentru a o avea mereu la îndemână) este ideală pentru manichiură profesională, cuticule uscate în jurul unghiei, unghii sfărâmicioase și predispuse la rupere, placă unghială deteriorată de operațiuni de nail styling, piele a mâinilor predispusă la acțiunea nefavorabilă a factorilor externi, uscată și aspră.

Vezi toate produsele din gama cosmetice profesionale.

Alege calitatea produselor Farmona – cosmetice cu ingrediente naturale pentru îngrijirea adecvată a întregului corp

Așa cum bine știți, produsele Farmona au fost create pentru îngrijirea adecvată a corpului, combinând ultimele inovații din cosmetologie cu puterea nutritivă a ingredientelor naturale vegetale. Produsele astfel create au câștigat încrederea și recunoașterea clienților care prețuiesc inovația, calitatea superioară și eficientă a cosmeticelor cu ingrediente naturale.

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x