Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Ofertele lunii martie, de neratat

50% reducere la gama de îngrijire HERBS – îngrijire delicată, bogată în ingrediente naturale

Zilele pe care le petreci mai mult pe acasă sunt ideale pentru a te răsfăța cu cele mai bune produse de îngrijire. De aceea, în luna martie am pregătit pentru tine 50% reducere la gama de produse Herbs, pentru îngrijirea părului și a corpului.

Natura este bunul nostru comun prețios, de aceea luăm din bogățiile ei doar ceea ce este mai bun. La crearea produselor Herbs se folosesc uleiuri naturale (de mac, de cânepă, de amarant sau șofran) cu rol de protecție, revitalizare, regenerare și fortifiere, fiecare produs Herbs fiind special conceput pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale.

Răsfață-te, relaxează-te, oferă-ți ce e mai bun! Herbs, green idea!

Comandă un Gel de duș + Unt de corp de la Herbal Care și primești Cadou Sugar Scrub Lavandă

Profită de aceste zile pentru a te relaxa și răsfăța, cum nu ai mai făcut-o niciodată! În martie, îți oferim cu Herbal Care un motiv în plus de bucurie. Comandă un gel de duș și un unt de corp, ambele din gama Herbal Care, și noi îți oferim un Sugar Scrub cu lavandă din partea noastră.

Bucură-te de ingredientele și aromele relaxante și hrănitoare ale produselor Herbal Care, cu fiecare aplicare!
REZULTATE: piele hidratată și protejată •regenerata si lipsita de senzația de uscăciune •catifelată și plăcută la atingere •învăluită de un miros plăcut.

Oferta de 50% reducere la gama profesională continuă până pe 31 martie

Îngrijirea profesională de la salon, la tine acasă! Profită de reducerea de 50% la gama Farmona Professional și răsfață-te acasă. Printre cele mai apreciate produse din gama profesională, cu rezultate care le-au mulțumit pe clientele noastre, se numără:

– produsele anticelulitice de la Guarana Slim: ulei, mască și efoliant;

– cremele de ochi și ten, cu efect de netezire

– creme de mâini, uleiurile pentru masaj etc.

Descopera gama întreagă aici – Îngrijire profesională.

Și, pentru orice comandă de minimum 150 de lei, primești din partea noastră o surpriză marca Farmona, chiar dacă produsele comandate fac parte din alte promoții!

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x