Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Vestitorii ofertelor bune au ajuns la Farmona. Vezi surprizele lunii aprilie

Primăvara asta se lasă cam greu cucerită, dar dă semne bune. Odată cu primele raze de soare mai căldicele, ne-am gândit că tare bine v-ar prinde niște oferte la produse cosmetice. Nu de alta, dar un shopping de calitate, fie el online, ne scapă și de astenia de primăvară. Nu-i așa? Dar să lăsăm vorba multă și hai să vezi ce oferte ți-am pregătit în următoare perioadă.

50% Reducere la Produse Noi! Descoperă Gama Radical by Farmona

O nouă gamă s-a adăugat portofoliului nostru: RADICAL. Și, ca să sărbătorim, începând cu 1 aprilie, ai 50% reducere la orice produs Radical și Radical Vegan. Crede-ne, ai de unde  alege și le vei iubi! Produsele le poți vedea aici și aici

1+1 Gratis la cremele Anti Pollution

Ce-ar fi crema de zi, fără crema de noapte? Nici nu vrem să aflăm, de aceea îți oferim cadou crema de noapte Anti Pollution, la achiziționarea cremei de zi Anti Pollution SPF 15. Numai bine, așa economisești cât să îți cumperi și crema roll-on și să ai setul complet de îngrijire a tenului.

50% Reducere la șamponul cu pigmet Jantar pentru păr blond sau șamponul Jantar pentru păr brunet

Menține-ți culoarea părului vibrantă cu șamponul Jantar cu chihlimbar și pigment pentru păr blond sau șamponul cu extract de chilimbar și pigment pentru păr brunet. Profită de reducerea de 50% și fă-ți stocuri suficiente, căci odată încercate, nu vei vrea să mai renunți la ele.

În plus, pentru orice achiziție de minimum 100 lei, inclusiv produse care fac parte din alte oferte, vei primi CADOU o mască pentru ten Herbal Care cu quinoa alba și acid fitic.

Comandă săpunul antibacterian Nivelazione sau rezervă de săpun antibacterian Nivelazione la un preț special

Dacă am învățat cu toții ceva în aceste ultimele luni este importanța unor mâini perfect igienizate. Din grijă pentru tine și familia ta, până pe 31 mai am pregătit prețuri speciale pentru săpunul antibacterian Nivelazione și pentru rezerva de săpun antibacterian Nivelazione.

Alege calitatea produselor Farmona – cosmetice cu ingrediente naturale pentru îngrijirea adecvată a întregului corp

Așa cum bine știți, produsele Farmona au fost create pentru îngrijirea adecvată a corpului, combinând ultimele inovații din cosmetologie cu puterea nutritivă a ingredientelor naturale vegetale. Produsele astfel create au câștigat încrederea și recunoașterea clienților care prețuiesc inovația, calitatea superioară și eficientă a cosmeticelor cu ingrediente naturale.

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x