Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Noul an începe cu dreptul. Vezi cele mai bune oferte ale lunii

Începem noul an cu o gamă variată de produse la promoție care, credem noi, vor prinde tare bine în kitul de îngrijire. Pentru luna ianuarie am pregătit două super-oferte, valabile începând cu data de 06 ianuarie și până pe 05 februarie 2020. Iată-le:

50% reducere la toată gama de produse profesionale

30% reducere la toată gama Sweet Secret

Farmona înseamnă mai mult decât produse de îngrijire – filosofia noastră se bazează pe faptul că omul și natura trăiesc într-o sinergie perfectă. Noi avem obligația de a o proteja, iar ea, în schimb, ne pune în slujba sănătății și a stării de bine tot ceea ce are mai bun. Ingredientele care stau la baza cosmeticelor noastre sunt extrase din natură, fiecare dovedindu-și eficiența de-a lungul secolelor. Inovația tehnologică existentă în zilele noastre, și pe care noi o folosim în laboratoarele noastre, ne ajută să beneficiem la maximum de puterea ingredientelor naturale, să le folosim produsele noastre, pentru ca voi să vă bucurați de efectele lor miraculoase.

Gama Profesională by Farmona: ideală atât pentru saloane, cât și pentru îngrijirea de acasă

Gama de produse profesionale by Farmona a fost gândită pentru a fi utilizată în saloanele/centrele de înfrumusețare în cadrul procedurilor specifice, dar pot fi la fel de bine utilizate și acasă, oferind rezultate excelente, de fiecare dată.

Fie că îți dorești un produs pentru îngrijirea feței/demachiere, fie un produs de relaxare, ori pentru combaterea problemelor pielii (celulită, vergeturi, acnee etc.), la noi vei găsi totul pentru nevoile corpului tău.

Sweet Secret, cel mai dulce secret din kitul tău de îngrijire

Gama Sweet Secret este ideală pentru îngrijirea corpului: geluri hibrid de baie și duș, creme de corp cu arome încântătoare și scruburi delicioase, pentru o piele catifelată. Ingredientele de la baza acestor produse sunt extracte naturale din fructe și plante cu proprietăți de hidratare, curățare, emoliere și relaxare. Textura cremoasă a cremelor și gelurilor, precum și aroma încântătoare, îți vor trasforma fiecare zi într-una de răsfăț. Mai mult deâct atât, îți poți crea un kit de îngrijire pentru baie, folosind fie produse din aceeași gamă de arome, fie combinând. Poți alege între: portocală&scorțisoară; ciocolată&chillie; vanilie&șofran.

 

Nu uita! Profită până pe 05 februarie, inclusiv, de reducerile substanțiale și bucură-te de beneficiile fiecărui produs.

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

 

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x