NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

PROMO PLUS SRL este în evidenţa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu numărul de înregistrare  34832.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, PROMO PLUS are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: ”reclamă, marketing și publicitate” și ”comerț electronic”.

Prin furnizarea datelor dumneavoastră prin intermediul adresei de email pe site-ul www.farmona.ro şi al abonării la newsletter vă dați acordul în mod expres și neechivoc ca datele dumneavoastră cu caracter personal să intre în baza de date a societății PROMO PLUS SRL și să fie prelucrate și folosite în viitor de către aceasta.

Sunteti obligat (a) sa ne furnizati datele dumneavoastra personale, acestea fiind necesare pentru identificarea dumneavoastra ca si client, pentru intocmirea facturilor fiscale conform produselor achizitionate de dumneavoastra și pentru a vă putea trimite coletele la adresa la care doriți, cu serviciul de Curierat rapid. Refuzul dvs. derermina imposibilitatea ca PROMO PLUS sa intocmeasca facturi fiscale pentru produsele pe care doriti sa le cumparati si de asemenea, imposibilitatea ca PROMO PLUS sa va trimita marfa achizitionata acolo unde doriti.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati

neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Promo Plus, inscrisa in evidenta Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu numărul 34832 si  va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate pana la exercitarea dreptului de opozitie si pe perioada necesara prelucrarii si livrarii comenzilor online. 

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator.

PROMO PLUS SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existenței contului persoanei vizate, iar ulterior ștergerii contului persoanei vizate, PROMO PLUS SRL va transforma datele cu caracter personal în date anonime și le va prelucra în scopuri statistice interne, pe durata existentă a societății.

Datele dumneavoastră sunt destinate utilizării de către PROMO PLUS SRL și de asemenea, PROMO PLUS poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de Curierat, servicii de plata / bancare.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele

judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a

unor cereri expres formulate.

PROMO PLUS SRL garantează confidențialitatea datelor personale ale tuturor celor care completează formularul de înscriere.

Dacă doriți să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele oferite de PROMO PLUS, va rugam sa va abonați la newsletter.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediu PROMO PLUS din Suceava, Str. Nicolae Cătănescu, Nr 7, cod postal 720002. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

 Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.