Sampon uscat pentru par gras, lipsit de volum RADICAL

11,50 lei (TVA inclus)

1407

New product

Confera imediat parului prospetime si volum intre spalari!

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

Ingrediente active: extracte de salvie, flori de tei si coada-calului, biosulf, Sebum Control System. Solutia ideala pentru parul gras, lipsit de prospetime si volum. Avantaje: par improspatat, curat si frumos mirositor; par plin de volum si lejeritate, ca dupa spalare; nu lasa urme pe par; excelent de purtat in geanta sau in calatorii.

Mod de utilizare: Pieptanati bine parul uscat. Pulverizati uniform pe par, de la radacina. Lasati sa actioneze timp de 2 minute, dupa care pieptanati parul si aranjati-l. A se agita energic inainte de fiecare utilizare. Nu pulverizati in directia ochilor. ATENTIE! Recipient sub  presiune. Poate exploda in cazul incalzirii. A nu se depozita in apropierea surselor de caldura, de aprindere, foc deschis, suprafete fierbinti. Fumatul interzis. A nu se pulveriza in flacara deschisa sau asupra altor surse de aprindere. Recipient sub presiune. A nu se gauri si a nu se introduce in foc chiar si dupa utilizarea completa. A se feri de lumina solara. A nu se expune la actiunea temperaturilor de peste 50°C/122°F. A nu se lasa la indemana copiilor. Pericol! Aerosol extrem de inflamabil.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Gramaj: 60 ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare