Spray 4 in 1 pentru picioare Nivelazione

19,50 lei (TVA inclus)

62005

New product

Combate micozele si transpiratia, asigura picioare uscate si proaspete timp de 12h. Indicatii: transpiratie in exces, usturime, miros neplacut, predispozitie la micoze. Gramaj:  150 ml

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

Deodorantul 4 in 1 pentru picioare contine Sensidin®DO un ingredient unic si multifunctional care combate microorganismele responsabile de micoze, previne aparitia si recidivarea lor, neutralizand in acelasi timp, in mod eficient, mirosul neplacut de transpiratie. Folosirea regulata a deodorantului asigura protectie eficienta a picioarelor impotriva micozei si a mirosului neplacut precum si prospetime si senzatia de uscat pe durata intregii zile. Actiune multifunctionala:

  • previne micoza picioarelor
  • combate mirosul neplacut de transpiratie
  • elimina transpiratia in exces
  • asigura prospetime si picioare uscate pana la 12h

Mod de utilizare: Agitati inainte de utilizare. Aplicati de la o distanta de 20 de cm pe suprafata picioarelor si intre degete timp de 2-3 secunde. Poate fi utilizat pe durata zilei aplicat pe ciorapi sau sosete. ATENTIE: Recipient sub presiune. A se feri de expunerea la soare si la temperaturi care depasesc 50°C. Nu gauriti si nu ardeti recipientul, chiar si dupa folosirea completa. A nu se pastra in apropierea surselor de aprindere -  fumatul interzis! Nu pulverizati spre flacara deschisa sau pe material incandescent. A nu se lasa la indemana copiilor. Testat dermatologic Termen de valabilitate: A se folosi, preferabil, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare