Ingrijirea fetei 

In aceasta categorie sunt 28 produse.
pe pagina
5,50 lei

MASCA HIDRATANTA CU ALOE. Pentru toate tipurile de ten.

5,50 lei

MASCA REJUVENANTA CU TRANDAFIR SALBATIC. Pentru ten matur.

5,50 lei

MASCA NUTRITIVA CU ULEI DE ARGAN. Pentru ten uscat si foarte uscat.

15,50 lei

GEL MICELAR PENTRU DEMACHIERE SI CURATARE – FLORI DE MIGDALE.

15,50 lei

DEMACHIANT BIFAZIC PENTRU OCHI – FLORI DE MIGDAL.

19,50 lei

CREMĂ ROLL-ON ANTIRID PENTRU OCHI – IRIS SIBERIAN. Pentru pielea delicată din zona ochilor.

19,50 lei

Crema fortifianta orhidee neagra - de zi/noapte. Pentru ten cuperozic. FARA PARABENI, BHA, ALCOOL ETILIC, ULEI DE PARAFINA, COLORANTI. 91% INGREDIENTE NATURALE.

19,50 lei

Crema hidratanta aloe - de zi/noapte. Pentru toate tipurile de ten. FARA PARABENI, BHA, ALCOOL ETILIC, ULEI DE PARAFINA, COLORANTI. 91% INGREDIENTE NATURALE.

9,50 lei

Luciu de buze nutritiv iluminator cu stralucirea plina de soare a piersicilor si aroma dulce de mango.

9,50 lei

Luciu de buze nutritiv iluminator cu stralucire de visine coapte si aroma invioratoare de coacaze. 

19,50 lei

Crema rejuvenanta trandafir salbatic - de zi/noapte. Pentru ten matur. FARA PARABENI, BHA, ALCOOL ETILIC, ULEI DE PARAFINA, COLORANȚI. 92% INGREDIENTE NATURALE.

19,50 lei

Crema normalizatoare ceai verde - de zi/noapte. Pentru ten gras sau mixt. FARA PARABENI, BHA, ALCOOL ETILIC, ULEI DE PARAFINA, COLORANTI. 90% INGREDIENTE NATURALE.

19,50 lei

Crema nutritiva ulei de argan - de zi/noapte. Pentru ten uscat si foarte uscat. FARA PARABENI, BHA, ALCOOL ETILIC, ULEI DE PARAFINA, COLORANTI. 91% INGREDIENTE NATURALE.

19,50 lei

Crema calmanta musetel - de zi/noapte. Pentru ten sensibil. FARA PARABENI, BHA, ALCOOL ETILIC, ULEI DE PARAFINA, COLORANTI. 90% INGREDIENTE NATURALE.

19,50 lei

Produs conceput special pentru curatarea zilnica a tenului. Pentru toate tipurile de ten, indiferent de varsta.

19,50 lei

Produs special conceput pentru demachierea zilnica a tenului. Pentru toate tipurile de ten, indiferent de varsta.

19,50 lei

Produs special conceput pentru curatarea si reimprospatarea tenului. Pentru toate tipurile de ten, indiferent de varsta. Nu contine alcool. 

29,50 lei

Tratament intensiv hidratant care intarzie procesul de imbatranire al pielii. Pentru toate tipurile de ten. Pentru toate varstele. 

29,50 lei

Tratament intensiv hidratant care intarzie procesul de imbatranire al pielii. Pentru toate tipurile de ten. Pentru toate varstele.

21,50 lei

Tratament intens hidratant care intarzie procesul de imbatranire a pielii delicate din jurul ochilor. Pentru toate tipurile de ten. Pentru toate varstele.

25,50 lei

Gel matasos pentru curatarea fetei, extrem de delicat, curata cu precizie pielea de toate impuritatile fara a o usca. Pentru toate tipurile de ten. Pentru toate varstele.

25,50 lei

Laptele demachiant cu o consistenta delicata si cremoasa, inlatura eficient machiajul si toate impuritatile fara a dezechilibra stratul lipidic al pielii. Pentru toate tipurile de ten. Pentru toate varstele. 

25,50 lei

Lotiunea micelara indeparteaza excelent machiajul si curata pielea, fara a-i distruge echilibrul natural. Pentru toate tipurile de ten. Pentru toate varstele.

Afisat 1 - 24 din 28 produse