Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Alege îngrijirea delicată a picioarelor, cu produsele potrivite

Atunci când vine vorba despre îngrijirea picioarelor, bătăturile ne dau cele mai mari bătăi de cap (dacă ne permiteți jocul nevinovat de cuvinte). Astfel, printre cele mai căutate produse pentru îngrijirea picioarelor se numără crema pentru bătături. Dar, pentru a evita nesuferitele răni de la nivelul picioarelor, ideal ar fi să încercați să le preveniți. Iată ce produse vă mai recomandăm, pentru picioare ușoare, care să vă poarte oriunde doriți, fără durere.

Îngrijirea picioarelor de la Nivelazione

Unul dintre cele mai apreciate branduri Farmona, gama Nivelazione cuprinde numeroase produse pentru îngrijirea picioarelor, de la crema pentru bătături și până la deodorante, ori sare de baie, îmbogățită cu plante, pentru picioare.

Știm că statul mult în picioare, încălțămintea nouă, mersul mult pe jos  – ei bine, toate acestea pot crea, la un moment dat, disconfort la nivelul picioarelor. Fie că e vorba de bătăruri, răni, picioare umflate, oricare dintre aceste situații incomode pot fi prevăzute cu produsele potrivite.

Îți recomandăm folosirea spray-ului pudră pentru picioare, ideală pentru pielea cu transpirație excesivă, care este predispusă la abraziune, bătături. Este produsul ideal, dacă:

• picioarele tale transpiră în exces și sunt predispuse la abraziune;

• ești în căutarea unui produs care reduce transpirația, neutralizează mirosul neplăcut de transpirație și îngrijește activ pielea picioarelor cu probleme micotice, atunci alege soluția eficientă: pudra sub formă de spray pentru picioare, care acționează de la prima utilizare. Asigură protecție îndelungată împotriva transpirației, menține picioarele uscate și protejează împotriva bătăturilor, abraziunilor și a opăririi.

Rezultate demonstrate:

• instantaneu – picioare uscate și senzație de prospețime – 96%*;

• folosită cu regularitate – reduce transpirația și formarea mirosurilor neplăcute – conform 92%*.

*Testat pe un grup de 25 de persoane.

Avem și o surpriză: în perioada 15 august-15 octombrie, comandă un spray pudră pentru picioare Nivelazione, ideal pentru combaterea transpirației excesive și prevenirea bătăturilor, și noi îți oferim cadou un spray cremă Nivelazione, pentru picioare hidratate și catifelate.

Crema spray pentru picioare Nivelazione, prima noastră cremă hidratantă sub formă de spray cu formula inovatoare use&go. Este ideală dacă pielea picioarelor tale este uscată și deteriorată, aspră și predispusă la formarea de calusuri; transpiră excesiv. Datorită consistenței de spumă delicată și a modului de aplicare sub formă de spray, crema este ușor de folosit și se absoarbe rapid.

Rezultate demonstrate:

• instantaneu – elimină asprimea și uscăciunea pielii – 84%*

• după 2 săptămâni de utilizare – pielea este catifelată și hidratată optim – 96%*.

*Testat pe un grup de 25 de persoane.

Cremă pentru bătături și alte produse pentru picioare de la Nivelazione

Alege calitatea produselor Farmona – cosmetice cu ingrediente naturale pentru îngrijirea adecvată a întregului corp

Așa cum bine știți, produsele Farmona au fost create pentru îngrijirea adecvată a corpului, combinând ultimele inovații din cosmetologie cu puterea nutritivă a ingredientelor naturale vegetale. Produsele astfel create au câștigat încrederea și recunoașterea clienților care prețuiesc inovația, calitatea superioară și eficientă a cosmeticelor naturale.

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x