Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Îngrijirea mâinilor – alege un igienizant mâini eficient și o cremă hidratantă

În ultima perioadă, igienizarea mâinilor a devenit una dintre cele mai discutate probleme la nivel global. Cele mai eficient produse pentru o curățare eficientă a mâinilor sunt săpunul (dar pe care nu îl poți avea tot timpul la îndemână) și gelul/spray-ul igienizant mâini pe bază de alcool.

Însă spălatul foarte des pe mâini și folosirea sprayului igienizant pot să vă usuce pielea excesiv. De aceea, este foarte important să țineți aproape și o cremă de mâini cu care să vă hidratați mâinile, ori de câte ori aveți ocazia.

Igienizant mâini și săpunuri antibacteriene, de la Farmona

Pentru dezinfectarea corespunzătoare a mâinilor, atunci când nu aveți posibilitatea de a vă spăla cu apă și săpun, vă recomandăm un produs eficient: Alcospray, cu 72% alcool. Mod de utilizare: pulverizează pe mâini și în palme, după care distribuie pe întreaga suprafață a mâinilor.

Pentru acasă, vă recomandăm săpunul specializat antibacterian NIVELAZIONE. Săpunul specializat pentru mâini, cu proprietăți antibacteriene, asigură igiena și susține bariera protectoare a pielii. În plus, datorită complexului hidratant, mâinile tale vor fi catifelate și îngrijite.. Conține octenidine HCL și ulei de arbore de ceai, care acționează împotriva bacteriilor, virusurilor și a fungilor, ajutând la menținerea igienei mâinilor tale.

Profită și de oferta noastră valabilă până pe 26 noiembrie 2020: cumpără produsele care îți fac cu ochiul, de minimum 100 lei (INCLUSIV produse din alte promoții), și primești cadou un șampon Herbal Care cu extract de in.

Nu uita de hidratarea mâinilor

Pentru că în ultima perioadă folosim tot mai des diferite geluri și spray-uri igienizante, este important să avem grijă mai mare de pielea mâinilor. Astfel, după dezinfectarea riguroasă, folosiți o cremă de mâini. În funcție de problemele cu care te confrunți, există mai multe tipuri de creme de mâini, care să te ajute să-ți recapeți pielea fină și delicată. Noi îți prezentăm, în cele ce urmează câteva sortimente din gama noastră de produse.

De asemenea, poți profita de superoferta noastră la produsele Jantar: chihlimbar și extracte de metale prețioase pentru o piele strălucitoare – comandă un produs Jantar și primești două. Exemplu: 1+1 cremă de mâini Jantar; 1+1 gel de duș Jantar; 1+1 loțiune de corp Jantar. Promoție valabilă până pe 26 noiembrie 2020.

Serul de mâini regeneranteste ideal pentru pielea foarte uscată și deteriorată. Serul S.O.S. este pentru mâini precum o compresă rapidă care se absoarbe rapid redând pielii catifelarea și elasticitatea. PUTEREA INGREDIENTELOR NOBILE: • Esență de chihlimbar ­• Platină coloidală • Collasol M.

Crema de mâini nutritivă hrănește și îngrijește pielea, dar și unghiile moi. Sunt potrivite pentru a fi utilizate zilnic. Această cremă pentru mâini este precum o pereche de mănuși aurite cu rol de protecție care asigură o piele catifelată și netedă. PUTEREA INGREDIENTELOR NOBILE: • Esență de chihlimbar ­• Aur coloidal • Energisome Q10.

Balsamul hidratant este pentru mâini precum un scut protector care calmează, netezește și le protejează de deshidratare. PUTEREA INGREDIENTELOR NOBILE: • Esență de chihlimbar ­• Argint coloidal • Akomarine PCA Complex.

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x