Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Idei de împachetare a cadourilor

Cu siguranță deja ați pregătit cadouri pentru toți cei dragi… Acum vine partea distractivă: împachetatul. Pentru că, nu-i așa, prima impresie contează, iar acest lucru se aplică și în cazul cadourilor. În cele ce urmează, îți oferim câteva idei de împachetare a cadourilor pe care le puteți aplica pentru orice ocazie. Dacă e vorba despre cadourile de Crăciun, atunci cu siguranță veți folosi câteva accesorii și culori specifice, poate veți „exager” puțin cu glitterul… dar e voie, doar e Crăciunul!

Idei de împachetare a cadourilor

În afară de clasicile pungi de cadou, care e adevărat, te pot scoate din impas simplu, poți alege să împachetezi cadourile pentru cei dragi într-un mod deosebit. Mai ales dacă ai multă imaginație și îți place lucrul manual, chiar te vei distra găsind mereu noi și noi metode de a împacheta darurile.

Folosește cutii  pentru a pune produsele care au formă neregulată, precum cosmeticele, poșetele ș.a. Cutia o poți lăsa simplă, dacă e special pentru cadouri sau o poți picta în culorile și modelele dorite, ori o poți înveli în hârtie specială pentru cadouri (asigură-te că alegi o hârtie de foarte bună calitate) sau chiar în hârtie creponată, ori în hârtie lucioasă cum e cea folosită la buchetele de flori.

Înainte de a așeza obiectele în cutie, pentru un plus de efect, pune mai întâi o hârtie sau de pânză albă, crem, roz sau orice altă culoare alegi, apoi obiectele și capacul cutiei. Poți lăsa cutia vopsită sau împachetată simplu, ori îi poți adăuga o panglică colorată sau albă, sfoară, fundițe sau poți desena tu diverse motive pe ea (brăduți, înimioare, flori etc.).

Poți folosi, pentru decorarea cadoului bandă dublă adezivă sau lipici pe care îl aplici cu ajutorul unei pensule și apoi presari peste sclipici, petale de flori uscate, pom-pom colorat sau orice altceva vreți voi.

Iată un tutorial oferit de cei de la 5 Minute Craft, de unde vă puteți inspira, pentru orice ocazie.

 

O altă idei simpatică de împachetare a cadourilor este sub formă de bomboană. Ai nevoie de hartie pentru împachetat, bandă scoți și două bucață de sfoară sau panglici. Tai o bucată potrivită de hârtie de împachetat, așezi obiectul pe centru, îl înfăsori precum o bomboană. Lipești centrul „bomboanei” cu puțină bandă scotch sau bandă dublă adezivă, iar capetele le legi cu câte o panglicuță, ca să îi dai forma unei bomboane de pom.

Cum să ambalezi cadouri comestibile handmade?

Pentru cadourile comestibile pregătite de voi, puteți alege borcănele simpatice (de exemplu dacă oferiți diverse mixuri pentru ciocolată caldă, mix condimente pentru turtă dulce făcute de voi) sau dacă nu vreți să cheltuiți bani extra folosiți borcane pe care le aveți prin casă, bine spalate și fără etichete pe ele. Le puteți picta pe exterior sau decora cu sfoară, ori le puteți lăsa simple. Puneți o etichetă pe care să scrieți conținutul recipientului și o fundiță drăguță și impresionați-i cu ceva făcut de voi, cu toată grija.

idei de împachetare a cadourilor

Pentru fursecuri și prăjiturele există cutii metalice speciale, accesibile la preț sau se poate folosi pur si simplu o bucată de ceolofan și o fundă oacheșă în care să ambalați dulciurile.

idei de împachetare a cadourilor

 

Voi cum v-ați gândit să împachetați cadourile în acest an? 🙂

Vă reamintim că până pe 20 ianuarie, pachetele cadou Farmona au 50% reducere. Ele sunt elegante, nu mai au nevoie de împachetare extra :).

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x