Reduced price!
ULEI USCAT DE PLAJĂ SPF10 REZISTENT LA APĂ

ULEI USCAT DE PLAJĂ SPF10 REZISTENT LA APĂ

11,75 lei (TVA inclus)

-50%

23,50 lei (TVA inclus)

04364

New product

ULEI USCAT DE PLAJĂ SPF10 REZISTENT LA APĂ. Protecție scăzută

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

ULEI USCAT DE PLAJĂ SPF10 REZISTENT LA APĂ. Protecție scăzută. Protecție complexă pentru persoanele cu piele închisă la culoare: • filtre fotostabile UVA și UVB – protejează pielea de acțiunea nocivă a razelor solare și previn fotoîmbătrânirea pielii; • rezistent la apă – lasă pe piele un strat protector care protejează pielea chiar și în timpul scăldatului; • rezistent la nisip – nu lasă un strat gras pe piele, garantând astfel confortul și protejând de lipirea excesivă a nisipului. Îngrijire inovatoare care subliniază și ajută la obținerea unui bronz minunat: • ulei buriti – cunoscut datorită proprietăților sale benefice, conferă o nuanță frumoasă bronzului, hidratează și emoliază epiderma și întârzie procesele de îmbătrânire ale acesteia; • vitamina E – supranumită și vitamina tinereții, netezește, tonifiază și hidratează pielea. MOD DE UTILIZARE: Aplică uleiul uniform pe piele, cu cel puțin 20-30 de minute înainte de expunerea la soare. Repetă aplicarea de câteva ori în timpul expunerii la soare și după fiecare ieșire din apă. ATENȚIE! Expunerea prelungită la soare poate dăuna grav sănătății. Protejați sugarii și copiii de lumina directă a soarelui. Produsele cu filtre UVA/UVB nu asigură o protecție de 100%.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj:150 ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare