TRATAMENT MODELATOR CU ACID PENTRU VERGETURI Turbo Slim

37,50 lei (TVA inclus)

06887

New product

TRATAMENT MODELATOR CU ACID PENTRU VERGETURI

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

TRATAMENT MODELATOR CU ACID PENTRU VERGETURI • efect total model • 86 % netezește pielea și reduce vergeturile* • ACID MANDELIC și HYDROXYPROLISILANE CN®. Îngrijire profesională și eficientă ca la salonul cosmetic!

În momentul de față, ACIZII se înscriu pe lista dorințelor multor cliente ale saloanelor cosmetice și ale clinicilor de medicină estetică. Utilizarea acizilor în tratamente este foarte eficientă, oferind rezultate rapide. Acizii exfoliază straturile de suprafață ale epidermei, corectează toate imperfecțiunile și modelează activ silueta, asigurând astfel o piele netedă și perfecționând forma și aspectul corpului.

ACIDUL MANDELIC face parte din acizii alfa hidroxilici (AHA). Dintre toți acizii din fructe acesta stimulează cel mai puternic producția de acid hialuronic în piele, ameliorând vizibil nivelul de hidratare și fermitatea.

Datorită îmbinării acidului mandelic cu ingredientele de tehnologie avansată cu acțiune modelatoare, TRATAMENUL MODELATOR ANTI-VERGETURI garantează rezultate sigure.

Acidul mandelic netezește ideal pielea, corectând toate imperfecțiunile și iluminează cicatricile și decolorările.

Hydroxyprolisilane CN® îmbunătățește elasticitatea, tonifiază și netezește vizibil structura pielii și reduce vizibilitatea vergeturilor.

Activatorul de modelare al siluetei hidratează excelent, hrănește și regenerează pielea, ajutând la reducerea celulitei și subțiind optic silueta, redându-i aspectul atractiv.

Formula bogată, datorită puterii ingredientelor active inovatoare, ajunge cu precizie în zonele problematice, acționând simultan pe trei planuri: 1. REDUCEREA VERGETURILOR reduce eficient vizibilitatea vergeturilor existente și previne formarea altora noi 2. MODELAREA SILUETEI tonifiază vizibil și îmbunătățește elasticitatea pielii, conferind corpului o formă frumos modelată 3. NETEZIRE hidratează excelent și netezește epiderma, corectând toate imperfecțiunile și ameliorând condiția și aspectul pielii.

Consistența sa deosebită de oil drops asigură senzații speciale. Gelul delicat și mătăsos cu uleiuri se distribuie cu ușurință pe piele și se absoarbe rapid, fără să lase senzația de grăsime.

ACUM CORPUL TĂU VA FI FRUMOS MODELAT ȘI LIPSIT DE VERGETURI.

Mod de utilizare: Masează preparatul în piele cu ajutorul mișcărilor circulare, pe zonele cu probleme. Folosește-l regulat de 2-3 ori pe zi timp de cel puțin 3 luni. Apoi, pentru menținerea efectului, de 1-2 ori pe săptămână. * testat într-un grup de 25 de persoane, % din indicații.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj 150 ml.

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare