Reduced price!
TRATAMENT DE NOAPTE CU VITAMINA C - fiole "REVOLU C WHITE"

TRATAMENT DE NOAPTE CU VITAMINA C - fiole "REVOLU C WHITE"

45,85 lei (TVA inclus)

-30%

65,50 lei (TVA inclus)

New product

TRATAMENT DE NOAPTE CU VITAMINA C – FIOLE

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

TRATAMENT DE NOAPTE CU VITAMINA C – FIOLE. Un tratament de noapte specializat, pe mai multe niveluri, cu vitamina C. Menține rezultatele tratamentului profesional REVOLU C WHITE și pregătește excelent pielea pentru tratamentele de albire. Este recomandat pentru îngrijirea pielii cu pigmentație neuniformă, cu pete provocate de soare, de acnee, hormoni sau vârstă. TRIPLĂ ACȚIUNE: ILUMINARE – albirea treptată a petelor existente cauzate de soare, acnee, hormoni sau vârstă. Inhibă activitatea tirozinazei, obținându-se astfel omogenizarea coloritului tenului, creșterea imunității la formarea de pete noi și prelungirea rezultatelor tratamentului; REGENERARE – stimulează regenerarea celulară a pielii, repară structura acesteia prin stimularea producției de colagen și elastină; CALMARE – calmează iritațiile și reduce roșeața, activează funcțiile naturale de protecție ale pielii. PUTEREA INGREDIENTELOR REVOLUȚIONARE: VITAMINA C MELASLOW™• SEPICALM™VG. MOD DE APLICARE: aplică conținutul fiolei pe piele, evitând zona ochilor și lasă să se absoarbă. A se folosi seara, ca atare sau înainte de aplicarea cremei de față. Tratamentul este recomandat între procedurile realizate în salonul de înfrumusețare, pentru menținerea și prelungirea rezultatelor acestora.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj 5 x 5 ml.

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare