Reduced price!
SPRAY RĂCORITOR PENTRU PICIOARE OBOSITE ȘI ÎNFIERBÂNTATE

SPRAY RĂCORITOR PENTRU PICIOARE OBOSITE ȘI ÎNFIERBÂNTATE

9,75 lei (TVA inclus)

-50%

19,50 lei (TVA inclus)

01056

New product

SPRAY RĂCORITOR PENTRU PICIOARE OBOSITE ȘI ÎNFIERBÂNTATE. Reduce eficient umflăturile, diminuează senzația de picioare grele

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

SPRAY RĂCORITOR PENTRU PICIOARE OBOSITE ȘI ÎNFIERBÂNTATE. Reduce eficient umflăturile, diminuează senzația de picioare grele. A SE FOLOSI DIRECT PE PIELE SAU PE CIORAPI. Indicații: picioare umflate, obosite și usturătoare; senzație de picioare grele; în călătorii și în timpul caniculei. Complexul Pronalen Anti-Fatigur HSC și extractul de castane, arnică și de aronie – ameliorează microcirculația, reduce umflăturile și aduce alinare picioarelor obosite. Reîmprospătează, conferă o senzație de răcorire relaxantă și lejeritate. Recomandat în special persoanelor care muncesc mult în picioare sau pe scaun, precum și după antrenamente, pentru persoanele care depun mult efort fizic.

ACȚIUNE MULTIFUNCȚIONALĂ: ameliorează microcirculația și reduce umflăturile; elimină senzația de picioare grele și calmează usturimea; răcorește, relaxează și reîmprospătează.

Mod de utilizare: Agitați înainte de utilizare. Pulverizați pe picioare și pe tălpi, chiar și de mai multe ori pe durata zilei, în funcție de necesitate. Preparatul poate fi aplicat direct pe piele, sau pe ciorapi. ATENȚIE: Recipient sub presiune. Poate exploda în cazul supraîncălzirii. A nu se depozita în apropiere de surse de căldură, foc, flacără deschis, suprafețe încălzite – Fumatul interzis! Nu pulverizați spre flacără deschisă sau pe material incandescent. Nu găuriți și nu ardeți recipientul, chiar și după folosirea completă. A nu se expune la acțiunea temperaturilor care depășesc 50°C/122°F. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Pericol! Aerosol extrem de inflamabil.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj:150 ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare