Nou
Ser regenerant pentru sprâncene RADICAL LASH ARCHITECT

Ser regenerant pentru sprâncene RADICAL LASH ARCHITECT

64,50 lei (TVA inclus)

08911

New product

SER REGENERANT PENTRU ÎNDESIREA ȘI FORTIFIEREA SPRÂNCENELOR • STIMULEAZĂ CREȘTEREA ȘI ÎNDESIREA SPRÂNCENELOR • hrănește, întărește și regenerează • BIMATOPROST + REPAIR BOOSTER.

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

Fortifiere complexă a sprâncenelor datorită formulei speciale care îmbină ingrediente active eficiente, de ultimă generație: ▪ BIMATOPROSTUL este la ora actuală unul dintre cei mai eficienți compuși utilizați în stimularea creșterii sprâncenelor. Prelungește faza de creștere activă a firului de păr, mărește numărul și desimea firelor de păr din sprâncene, le întărește și le amplifică nuanța naturală. ▪ REPAIR BOOSTER este o combinație de extract de coada calului, ulei de ricin, acid hialuronic, biotină și provitamina B5, care îngrijesc intens și regenerează sprâncenele.

REZULTATE SPECTACULOASE ÎN AMELIORAREA CONDIȚIEI SPRÂNCENELOR*: 84%* mai dese • 88%* mai puternice • 92%* mai lucioase. *testat într-un grup de 30 de femei sub supravegherea medicilor dermatologi și oftalmologi în decurs de 8 săptămâni.

MOD DE UTILIZARE: aplică serul cu ajutorul aplicatorului pe pielea curată și uscată, pe partea interioară și cea exterioară a sprâncenei. A se folosi o dată pe zi, preferabil seara. Serul poate fi folosit și în cazul machiajului permanent, precum și după tratarea sprâncenelor cu henna.

ATENȚIE! A nu se folosi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre compușii produsului. În cazul apariției alergiilor sau a iritațiilor întrerupeți imediat folosirea preparatului. În cazul pătrunderii produsului în ochi, clătiți imediat cu multă apă.

Înainte de utilizare citiți cu atenție prospectul.

TESTAT DERMATOLOGIC ȘI OFTALMOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj: 4ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare