Nou
Ser fortifiant pentru gene RADICAL LASH ARCHITECT

Ser fortifiant pentru gene RADICAL LASH ARCHITECT

64,50 lei (TVA inclus)

08904

New product

SER FORTIFIANT PENTRU ÎNDESIREA ȘI ACCELERAREA CREȘTERII GENELOR • GENE MAI LUNGI, MAI DESE ȘI MAI PUTERNICE • regenerează, hrănește și subliniază culoarea • BIMATOPROST + LASH BOOSTER.

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

Fortifiere complexă a genelor datorită formulei speciale care îmbină ingrediente active eficiente, de ultimă generație: ▪ BIMATOPROSTUL este la ora actuală unul dintre cei mai eficienți compuși utilizați în stimularea creșterii genelor. Prelungește faza de creștere activă a firului de păr, mărește numărul, lungimea și desimea genelor, le întărește și le amplifică nuanța naturală. ▪ LASH BOOSTER este o combinație de extracte de coada calului, ceai verde și silur (Euphrasia officinalis) cu acid hialuronic, biotină și provitamina B5, care îngrijesc intens și regenerează genele.

REZULTATE SPECTACULOASE ÎN AMELIORAREA CONDIȚIEI GENELOR*: 84%* mai dese • 82%* mai lungi • 88%* mai puternice. *testat într-un grup de 30 de femei sub supravegherea medicilor dermatologi și oftalmologi în decurs de 8 săptămâni.

MOD DE UTILIZARE: aplică serul cu ajutorul aplicatorului pe pielea curată și uscată a pleoapelor, de-a lungul liniei superioare a genelor. A se folosi o dată pe zi, preferabil seara. A nu se aplica pe interiorul ochiului sau pe pleoapa de jos. Serul poate fi folosit și de către persoanele care utilizează lentile de contact (scoateți lentilele de contact înainte de aplicarea serului), pe genele prelungite și îndesite cu extensii, pe machiajul permanent, precum și după tratarea cu henna a genelor.

ATENȚIE! A nu se folosi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre compușii produsului. În cazul apariției alergiilor sau a iritațiilor întrerupeți imediat folosirea preparatului. În cazul pătrunderii produsului în ochi, clătiți imediat cu multă apă.

Înainte de utilizare citiți cu atenție prospectul.

TESTAT DERMATOLOGIC ȘI OFTALMOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj: 4ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare