PUDRĂ SPRAY PENTRU PICIOARE

22,50 lei (TVA inclus)

04555

New product

PUDRĂ SPRAY PENTRU PICIOARE. Piele cu transpirație excesivă

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

PROTECȚIE EFICIENTĂ. PUDRĂ SPRAY PENTRU PICIOARE. Piele cu transpirație excesivă. Piele predispusă la abraziune, bătături. Tehnologie de protecție binară – Scut activ Odour-Stop – Extract de Salvie. Reduce transpirația în exces. Previne apariția iritațiilor și a bătăturilor. Dacă: • picioarele tale transpiră în exces și sunt predispuse la abraziune• ești în căutarea unui produs care reduce transpirația, neutralizează mirosul neplăcut de transpirație și îngrijește activ pielea picioarelor cu probleme micotice, atunci alege soluția eficientă: Pudra sub formă de spray pentru picioare, care acționează de la prima utilizare. Asigură protecție îndelungată împotriva transpirației, menține picioarele uscate și protejează împotriva bătăturilor, abraziunilor și a opăririi. Rezultate demonstrate: • instantaneu - picioare uscate și senzație de prospețime – 96%* • folosită cu regularitate - reduce transpirația și formarea mirosurilor neplăcute – conform 92%*.

MOD DE UTILIZARE: Agită energic înainte de utilizare. Aplică pe picioarele curate și uscate, precum și între degete, de la o distanță de 20 cm. Folosește-o zilnic. *testat pe un grup de 25 de persoane. ATENȚIE: Recipient sub presiune. Poate exploda în cazul supraîncălzirii. A nu se depozita în apropierea surselor de căldură, foc, flacără deschisă, suprafețe încălzite. – Fumatul interzis! Nu pulverizați spre flacără deschisă sau pe material incandescent. Recipient sub presiune. Nu găuriți și nu ardeți recipientul, chiar și după folosirea completă. A nu se expune la acțiunea temperaturilor care depășesc 50°C/122°F. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Pericol! Aerosol extrem de inflamabil.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj:180 ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare