PUDRĂ PENTRU PICIOARE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE

16,50 lei (TVA inclus)

04630

New product

PUDRĂ PENTRU PICIOARE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE. Piele cu transpirație excesivă.

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

PROTECȚIE EFICIENTĂ. PUDRĂ PENTRU PICIOARE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE. Piele cu transpirație excesivă. Piele predispusă la abraziune, bătături. Tehnologie de protecție binară – Extract de Salvie - Mentol. Reduce transpirația în exces și neutralizează mirosul neplăcut. Previne apariția iritațiilor și a bătăturilor. Dacă: • picioarele tale transpiră în exces și sunt predispuse la abraziune• ești în căutarea unui produs care reduce transpirația, neutralizează mirosul neplăcut de transpirație și îngrijește activ pielea picioarelor, atunci alege soluția eficientă: Pudra pentru picioare și încălțăminte, care acționează de la prima utilizare. Datorită ingredientelor active atent selecționate ajută la menținerea unei igiene corespunzătoare a picioarelor. Reduce transpirația excesivă și neutralizează mirosurile neplăcute. Calmează iritațiile, protejează de opărire și previne apariția bătăturilor. Permite menținerea în stare uscată a picioarelor și a încălțămintei pe durata întregii zile. Rezultate demonstrate: • instantaneu – reduce disconfortul cauzat de transpirația excesivă și protejează de mirosurile neplăcute – 92%* • folosită cu regularitate – calmează iritațiile epidermei și ajută la menținerea picioarelor uscate – conform 96%*. MOD DE UTILIZARE: Aplică pe picioarele spălate, curate și uscate, precum și între degete. Poate fi folosită și în interiorul încălțămintei. *testat pe un grup de 25 de persoane.   TESTAT DERMATOLOGIC. Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.Gramaj:100 g

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare