Pre-masca cu extract de chihlimbar si carbune activ

27,50 lei (TVA inclus)

New product

PRE-MASCĂ CU EXTRACT DE CHIHLIMBAR ȘI CĂRBUNE ACTIV •PENTRU PĂR GRAS

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

PRE-MASCĂ CU EXTRACT DE CHIHLIMBAR ȘI CĂRBUNE ACTIV •PENTRU PĂR GRAS• Conferă părului tău prospețime îndelungată și forță, fără a-l îngreuna! Pre-masca JANTAR se bazează pe o formulă eficientă și o abordare originală în îngrijirea părului. Reprezintă fructul tradițiilor îndelungate în utilizarea proprietăților excepționale ale chihlimbarului și a puterii de curățare a cărbunelui. Aplicarea măștii înainte de spălarea părului ajută la absorbirea excesului de sebum, a impurităților și a produselor de styling, revitalizând și hidratând fără a îngreuna. INGREDIENTE: Chihlimbarul îngrijește, întărește și hrănește părul, protejându-l de acțiunea nocivă a factorilor externi; cărbunele activ – prelungește prospețimea părului și îi conferă volum; argila albă – curăță, absoarbe impuritățile și netezește forul de păr; provitamina B5 – hidratează îndelung și calmează iritațiile și mâncărimile scalpului; uleiul de migdale – sursă bogată în vitaminele A și E, regenerează excelent părul și îi conferă strălucire. REZULTATE DEMONSTRATE: păr curat, lejer, hidratat, mătăsos și mai puțin predispus la îngrășare. MAI APROAPE DE NATURA – 96% INGREDIENTE NATURALE; 0% ULEIURI MINERALE, COLORANȚI, SILICONI.

MOD DE UTILIZARE: A se folosi înainte de spălare.Umezește părul și masează scalpul cu o cantitate potrivită de produs. Lasă să acționeze timp de 60 de secunde, după care distribuie pe toată lungimea părului și așteaptă încă 3 minute. Apoi clătește părul și spală-l ca de obicei cu șampon. A se folosi de 1-2 ori pe săptămână.

TESTAT DERMATOLOGIC.

**materie primă de proveniență vegetală.

Termen de valabilitate/lot: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj:200 ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare