Reduced price!
Pachet cadou Skin Aqua

Pachet cadou SKIN AQUA INTENSIVE

27,25 lei (TVA inclus)

-50%

54,50 lei (TVA inclus)

New product

SKIN AQUA INTENSIVE este secretul frumuseții și al aspectului tânăr. O gamă exclusivistă, cu puternică acțiune hidratantă și de întârziere a proceselor de îmbătrânire ale pielii, creată pentru îngrijirea zilnică a tenului.

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

SKIN AQUA INTENSIVE este secretul frumuseții și al aspectului tânăr. O gamă exclusivistă, cu puternică acțiune hidratantă și de întârziere a proceselor de îmbătrânire ale pielii, creată pentru îngrijirea zilnică a tenului.

BIOCREMĂ DE LUX DE ZI SPF 10 HIDRATARE & FERMITATE. Pentru toate tipurile de ten. Pentru toate vârstele. Tratament intens hidratant, întârzie procesul de îmbătrânire al pielii. Datorită consistenței ușoare asigură hidratarea îndelungată, netezirea și tonifierea rapidă a pielii. Tenul este perfect neted și plin de frumusețe naturală pe durata întregii zile. Mod de utilizare: Masaţi biocrema delicat pe pielea feţei, a gâtului şi a decolteului. A se folosi ziua. Ideală ca bază pentru machiaj.Gramaj:50 ml

BIOCREMĂ DE LUX DE NOAPTE HIDRATARE & REGENERARE. Pentru toate tipurile de ten. Pentru toate vârstele. Tratament intensiv hidratant, întârzie procesul de îmbătrânire al pielii. Formula bogată a cremei asigură hidratare îndelungată și ajută la regenerarea nocturnă a pielii, eliminând semnele de oboseală şi stres. Dimineața tenul își recapătă aspectul sănătos, tineresc și radiant. Mod de utilizare: Masaţi uşor crema pe pielea feţei, a gâtului şi a decolteului. A se folosi seara.Gramaj:50 ml

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare