Nou
Mască minerală secvențială cu CHIHLIMBAR și MINERALE MARINE "JANTAR"

Mască minerală secvențială cu CHIHLIMBAR și MINERALE MARINE "JANTAR"

27,50 lei (TVA inclus)

08287

New product

PENTRU TOATE TIPURILE DE PĂR • FORTIFIAZĂ ȘI REGENEREAZĂ. Conferă părului tău suplețe, strălucire și lejeritate naturală! Masca JANTAR se bazează pe o formulă eficientă și unică. Reprezintă fructul tradițiilor îndelungate în utilizarea proprietăților excepționale ale chihlimbarului și a puterii fortifiante a mineralelor marine.

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

Formula ușoară, sub formă de gel, pe bază de complex cationic, secvențial – treptat eliberează substanțele care alcătuiesc firul de păr, asigurând o acțiune de durată. INGREDIENTE: Chihlimbarul îngrijește, întărește și hrănește părul, protejându-l și de acțiunea nocivă a factorilor externi; mineralele marine – sursă bogată de micro și marcoelemente, cum ar fi zincul și magneziul, întăresc structura firului de păr; Keratrix™ – repară deteriorările mecanice, mărind rezistența și elasticitatea părului; ceramidele – refac structura părului, redându-i suplețea și elasticitatea. REZULTATE DEMONSTRATE: păr reparat, suplu, fortifiat pentru mult timp, fără efect de îngreunare. MAI APROAPE DE NATURA – 93% INDEX NATURAL; 0% ULEIURI SAU COLORANȚI.

MOD DE UTILIZARE: Aplică masca pe părul umed proaspăt spălat, distribuie pe întreaga lungime după care piaptănă. Clătește după 3 minute. Pentru amplificarea efectului de regenerare, lasă masca pe păr peste noapte, fără a o clăti. Folosește-o de 1-2 ori pe săptămână.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate/lot: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj: 200ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare