Mască minerală secvențială cu CHIHLIMBAR și MINERALE MARINE "JANTAR"

27,50 lei (TVA inclus)

08287

New product

PENTRU TOATE TIPURILE DE PĂR • FORTIFIAZĂ ȘI REGENEREAZĂ. Conferă părului tău suplețe, strălucire și lejeritate naturală! Masca JANTAR se bazează pe o formulă eficientă și unică. Reprezintă fructul tradițiilor îndelungate în utilizarea proprietăților excepționale ale chihlimbarului și a puterii fortifiante a mineralelor marine.

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

Formula ușoară, sub formă de gel, pe bază de complex cationic, secvențial – treptat eliberează substanțele care alcătuiesc firul de păr, asigurând o acțiune de durată. INGREDIENTE: Chihlimbarul îngrijește, întărește și hrănește părul, protejându-l și de acțiunea nocivă a factorilor externi; mineralele marine – sursă bogată de micro și marcoelemente, cum ar fi zincul și magneziul, întăresc structura firului de păr; Keratrix™ – repară deteriorările mecanice, mărind rezistența și elasticitatea părului; ceramidele – refac structura părului, redându-i suplețea și elasticitatea. REZULTATE DEMONSTRATE: păr reparat, suplu, fortifiat pentru mult timp, fără efect de îngreunare. MAI APROAPE DE NATURA – 93% INDEX NATURAL; 0% ULEIURI SAU COLORANȚI.

MOD DE UTILIZARE: Aplică masca pe părul umed proaspăt spălat, distribuie pe întreaga lungime după care piaptănă. Clătește după 3 minute. Pentru amplificarea efectului de regenerare, lasă masca pe păr peste noapte, fără a o clăti. Folosește-o de 1-2 ori pe săptămână.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate/lot: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj: 200ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare