Mască enzimatică CORNEO-REJUVENANTĂ pentru mâini NIVELAZIONE

23,50 lei (TVA inclus)

09130

New product

VELVET EXPRESS. MASCĂ ENZIMATICĂ CORNEO-REJUVENANTĂ PENTRU MÂINI. Pentru piele aspră și iritată. 100% VEGE. Hidratează, hrănește și netezește. Ajută microbiomul pielii. MATRIȚĂ PROTECTOARE BINARĂ + VITAMINA C + PAPAINĂ. FORMULĂ BIOCOMPATIBILĂ CU PIELEA.

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

Dacă pielea mâinilor tale este aspră, înroșită sau iritată alege Masca enzimatică pentru mâini, creată în colaborare cu medicii dermatologi.

Formula inovatoare 2 în 1 și compoziția bogată, datorită îmbinării peelingului enzimatic cu masca hidratantă, garantează rezultate spectaculoase în scurt timp, iar modul comod de aplicare sporește senzația de confort. Masca se absoarbe rapid, fără să lase un strat gras.

EFICIENȚĂ DE LA PRIMA APLICARE. Formula concentrată, special elaborată pe bază de matriță binară protectoare asigură o acțiune eficientă și precisă, redând mâinilor aspectul frumos. Prebioticele protejează eficient și întăresc microflora fiziologică sănătoasă, redând pielii echilibrul natural • Bio-complexul inteligent KorenoRepair conține substanțe similare ca și structură cu stratul hidrolipidic natural al pielii, întărind astfel bariera ei protectoare și având grijă de starea straturilor superioare ale epidermei • Vitamina C hrănește excelent și uniformizează coloritul pielii, stimulează procesele de regenerare și întârzie apariția semnelor de îmbătrânire, redând mâinilor aspectul frumos • Papaina pregătește pielea să absoarbă substanțele active din produsele de îngrijire, curăță excelent și exfoliază celulele epiteliale moarte, sporind eficiența măștii și lăsând mâinile netede și fine.

Rezultate demonstrate: imediat după aplicare – netezește excelent și ameliorează condiția pielii – 100%*; după 3 săptămâni de utilizare pielea își recapătă catifelarea proprie tinereții, catifelarea și elasticitatea – 96%*.

MOD DE UTILIZARE: Masaţi masca cu blândețe pe pielea mâinilor. Lăsați să se absoarbă. A se folosi de câteva ori pe săptămână. *testat pe un grup de 25 de persoane.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj: 200ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare