Duo-masca cu extract de chihlimbar-par foarte deteriorat

27,50 lei (TVA inclus)

New product

DUO-MASCĂ CU EXTRACT DE CHIHLIMBAR •PENTRU PĂR FOARTE DETERIORAT• 100 % din Sânul naturii!

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

DUO-MASCĂ CU EXTRACT DE CHIHLIMBAR •PENTRU PĂR FOARTE DETERIORAT• 100 % din Sânul naturii! Conferă părului tău forță și aspect sănătos! Duo-masca JANTAR se bazează pe o formulă eficientă și o abordare unică a îngrijirii părului. Reprezintă fructul tradițiilor îndelungate în utilizarea proprietăților excepționale ale chihlimbarului. Aplicarea în două etape asigură o eliberare treptată a ingredientelor active, pentru a regenera mai eficient chiar și cel mai deteriorat păr și pentru a-l proteja în timpul spălării. INGREDIENTE: chihlimbarul îngrijește, întărește și hrănește părul, protejându-l și de acțiunea nocivă a factorilor externi; ceara de jojoba – hidratează în profunzime și protejează părul de uscare; ceramidele – refac structura firului de păr și îi redau suplețea; uleiul de avocado – conferă strălucire părului, protejează vârfurile de despicare și rupere; uleiul de cocos – conferă suplețe și previne electrizarea părului. REZULTATE DEMONSTRATE: păr regenerat, suplu și protejat eficient de deshidratare. MAI APROAPE DE NATURA – 88% INGREDIENTE NATURALE; 0% ULEIURI MINERALE, COLORANȚI.

MOD DE UTILIZARE: Etapa 1. Umezește părul și aplică masca pe toată lungimea. Lasă să acționeze 60 de secunde, după care clătește și spală cu șampon, ca de obicei. Etapa 2. Aplică din nou masca pe păr, după care clătește. A se folosi de 1-2 ori pe săptămână.

TESTAT DERMATOLOGIC.

* materie primă de proveniență vegetală.

Termen de valabilitate/lot: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj:200 ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare