DEODORANT PENTRU ÎNCĂLȚĂMINTE ȘI PICIOARE

24,50 lei (TVA inclus)

04579

New product

DEODORANT PENTRU ÎNCĂLȚĂMINTE ȘI PICIOARE. Piele cu transpirație excesivă

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

DEODORANT PENTRU ÎNCĂLȚĂMINTE ȘI PICIOARE. Piele cu transpirație excesivă. Tehnologie moleculară de absorbire a mirosurilor neplăcute. Elimină transpirația excesivă și mirosurile neplăcute. Dacă: • picioarele tale transpiră în exces • ești în căutarea unui produs care reîmprospătează imediat și neutralizează mirosul neplăcut din încălțăminte sau de pe picioare,atunci alege soluția eficientă: Deodorantul pentru încălțăminte și picioare, care acționează de la prima utilizare. Formula eficientă și multifuncțională de lungă durată, datorită ingredientelor active atent selecționare asigură protecție excelentă, ajută la menținerea unei igiene corespunzătoare și prelungește prospețimea picioarelor și a încălțămintei cu fiecare zi. Are acțiune antibacteriană, combate eficient hiperhidroza, neutralizează mirosul neplăcut de transpirație și previne formarea lui. Reîmprospătează imediat picioarele și încălțămintea, garantând senzația de confort chiar de la prima aplicare. Rezultate demonstrate: • redă instantaneu confortul și prospețimea – 100%* • folosit cu regularitate protejează eficient picioarele și încălțămintea de apariția mirosurilor neplăcute – conform 96%*.

MOD DE UTILIZARE: Aplică pe picioarele curate și uscate, de la o distanță de 20 cm. Pulverizează în interiorul încălțămintei. A se folosi zilnic. A se agita înainte de utilizare. *testat pe un grup de 25 de persoane. ATENȚIE: Recipient sub presiune. Poate exploda în cazul supraîncălzirii. A nu se depozita în apropierea surselor de căldură, foc, flacără deschisă, suprafețe încălzite. – Fumatul interzis! Nu pulverizați spre flacără deschisă sau pe material incandescent. Recipient sub presiune. Nu găuriți și nu ardeți recipientul, chiar și după folosirea completă. A nu se expune la acțiunea temperaturilor care depășesc 50°C/122°F. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Pericol! Aerosol extrem de inflamabil.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj:180 ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare