DEODORANT DE REÎMPROSPĂTARE PENTRU PICIOARE

24,50 lei (TVA inclus)

04524

New product

DEODORANT DE REÎMPROSPĂTARE PENTRU PICIOARE. Piele cu transpirație excesivă

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

PROSPEȚIME 24H*. DEODORANT DE REÎMPROSPĂTARE PENTRU PICIOARE. Piele cu transpirație excesivă. Reduce transpirația și neutralizează mirosurile neplăcute. Tehnologie moleculară de absorbire a mirosurilor neplăcute – Extract de Salvie. Elimină transpirația excesivă și apariția mirosului neplăcut. Dacă: • picioarele tale transpiră în exces • ești în căutarea unui produs care reduce transpirația, împrospătează, neutralizează mirosurile neplăcute și îmbunătățește confortul și igiena picioarelor, atunci alege soluția eficientă: Deodorantul pentru reîmprospătarea picioarelor acționează de la prima utilizare. Datorită compoziției de ingrediente active extrem de eficiente, deodorantul pentru picioare cu acțiune îndelungată asigură o îngrijire zilnică excelentă și protecție. Conferă prospețime imediată și confort zilnic, reducând totodată senzația de umezeală. Are acțiune antibacteriană, răcorește plăcut și oferă prospețime de lungă durată. Reduce transpirația excesivă și elimină mirosul neplăcut. Rezultate demonstrate: • neutralizează imediat mirosul neplăcut de transpirație, lăsând o senzație de prospețime – 96%** • folosit cu regularitate reduce eficient transpirația excesivă, prelungind confortul și senzația de picioare uscate – conform 96%**.

MOD DE UTILIZARE: Aplică pe picioarele curate și uscate, de la o distanță de 20 cm. Folosește-l zilnic și după utilizarea piscinelor sau a bazinelor publice, saună și după antrenamente. *datorită ambalajului ușor și comod este ideal pentru călătorii. ** testat pe un grup de 25 de persoane.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj:125 ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare