DEODORANT ACTIV 4 ÎN 1 PENTRU PICIOARE

24,50 lei (TVA inclus)

04531

New product

DEODORANT ACTIV 4 ÎN 1 PENTRU PICIOARE. Piele cu transpirație excesivă, predispusă la micoze

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

PROSPEȚIME ȘI PROTECȚIE. DEODORANT ACTIV 4 ÎN 1 PENTRU PICIOARE. Piele cu transpirație excesivă, predispusă la micoze. Tehnologie moleculară de absorbire a mirosurilor neplăcute – Extract de Salvie – Mentol. Elimină transpirația excesivă și apariția mirosului neplăcut. Dacă: • picioarele tale transpiră în exces • ești în căutarea unui produs care reduce transpirația, împrospătează, neutralizează mirosurile neplăcute și îmbunătățește confortul și igiena picioarelor cu probleme micotice, atunci alege soluția eficientă: Deodorantul activ 4în1 pentru picioare, care acționează de la prima utilizare. Acționează pe termen lung, protejează eficient, ajută la menținerea igienei corespunzătoare a picioarelor. 1. Neutralizează mirosul neplăcut de transpirație și previne reapariția lui. 2. Elimină transpirația în exces. 3. Are acțiune antibacteriană. 4. Menține picioarele uscate pe durata întregii zile, crescând senzația de confort. Rezultate demonstrate: • instantaneu reîmprospătează și elimină mirosul neplăcut de transpirație – 96%* • folosit cu regularitate elimină eficient transpirația excesivă – conform 92%*.

MOD DE UTILIZARE: Aplică pe picioarele curate și uscate, de la o distanță de 20 cm. Folosește-l zilnic. Pe durata zilei îl poți aplica pe ciorapi sau șosete. A se agita înainte de utilizare. *testat pe un grup de 25 de persoane. ATENȚIE: Recipient sub presiune. Poate exploda în cazul supraîncălzirii. A nu se depozita în apropierea surselor de căldură, foc, flacără deschisă, suprafețe încălzite. – Fumatul interzis! Nu pulverizați spre flacără deschisă sau pe material incandescent. Recipient sub presiune. Nu găuriți și nu ardeți recipientul, chiar și după folosirea completă. A nu se expune la acțiunea temperaturilor care depășesc 50°C/122°F. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Pericol! Aerosol extrem de inflamabil.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj:180 ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare