CREMĂ SPRAY PENTRU PICIOARE

21,50 lei (TVA inclus)

03374

New product

CREMĂ SPRAY PENTRU PICIOARE. Piele aspră și uscată

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

HIDRATARE IMEDIATĂ. CREMĂ SPRAY PENTRU PICIOARE. Piele aspră și uscată. Hydroderm 5% – Unt de Shea – Uree. Hidratează și catifelează pielea în 3 SECUNDE. Dacă pielea picioarelor tale este uscată și deteriorată, aspră și predispusă la formarea de calusuri; transpiră excesiv, atunci alege soluția eficientă: prima noastră cremă hidratantă sub formă de spray cu formula inovatoare use&go. Datorită consistenței de spumă delicată și a modului de aplicare sub formă de spray, crema este ușor de folosit și se absoarbe rapid. Rezultate demonstrate: • instantaneu – elimină asprimea și uscăciunea pielii – 84%* • după 2 săptămâni de utilizare – pielea este catifelată și hidratată optim – 96%*.

MOD DE UTILIZARE: Aplică cream pe picioare de la o distanță de cca. 10 cm, după care masează ușor pe piele. Agită energic înainte de utilizare. *testat pe un grup de 25 de persoane. ATENȚIE: Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. Poate exploda în cazul supraîncălzirii. A nu se depozita în apropierea surselor de căldură, foc, flacără deschisă, suprafețe încălzite, scântei sau alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizați spre flacără deschisă sau pe material incandescent. Nu găuriți și nu ardeți recipientul, chiar și după folosirea completă. A se feri de lumina solară. A nu se expune la acțiunea temperaturilor care depășesc 50°C/122°F. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj: 100 ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare