Reduced price!
Cremă restructurantă de față de noapte REVOLU C WHITE

Cremă restructurantă de față de noapte "REVOLU C WHITE"

36,75 lei (TVA inclus)

-30%

52,50 lei (TVA inclus)

New product

CREMĂ RESTRUCTURANTĂ DE FAȚĂ - DE NOAPTE.

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

CREMĂ RESTRUCTURANTĂ DE FAȚĂ - DE NOAPTE. Cremă activă de noapte, cu acțiune complexă și putere concentrată. Este recomandată pentru regenerarea tenului cenușiu, cu pete vizibile, colorit neuniform și predispus modificărilor de pigmentare. TRIPLĂ ACȚIUNE: ALBIRE – garantează albirea treptată a petelor provocate de soare, acnee, modificările hormonale și îmbătrânire. Inhibă acțiunea tirozinazei ducând la uniformizarea coloritului pielii. REGENERARE CELULARĂ – stimularea proceselor de reconstrucție și regenerare ale pielii. RESTRUCTURARE – reglarea procesului de cheratinizare al epidermei, asigurând exfolierea blândă și treptată a pielii. PUTEREA INGREDIENTELOR INOVATOARE: VITAMINA C – inhibă acțiunea tirozinazei, albește petele și previne formarea altora noi, iluminează pielea și îi îmbunătățește coloritul. Stimulează fibroblastele pentru producerea de colagen și elastină, încetinind procesele de îmbătrânire ale pielii. ACIDUL SHIKIMIC – are proprietăți blânde de exfoliere, îmbunătățește hidratarea și reduce pierderile transepidermice de apă. MELASLOW™ – reduce intensitatea modificărilor de pigmentare, reglând procesul de melanogeneză.

Mod de aplicare: se aplică o cantitate mică de cremă pe pielea curată a feței, gâtului și pe decolteu, evitând zona ochilor. A se folosi zilnic, seara.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Gramaj 50 ml.

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare