CREMĂ REPARATOARE 6ÎN1 PENTRU PICIOARE

21,50 lei (TVA inclus)

04548

New product

CREMĂ REPARATOARE 6ÎN1 PENTRU PICIOARE. Piele foarte uscată și deteriorată

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

REGENERARE ȘI HRĂNIRE. CREMĂ REPARATOARE 6ÎN1 PENTRU PICIOARE. Piele foarte uscată și deteriorată. Parafină 10% - Unt de Shea – Ceară de albine – Blocker deodronal de mirosuri neplăcute. Hidratează și netezește instantaneu. Reduce asprimea și pielea întărită. Protejează de transpirație și de mirosurile neplăcute. Dacă pielea picioarelor tale este: uscată și deteriorată, aspră și predispusă la cheratinizare și transpiră în exces, atunci alege soluția eficientă – Crema reparatoare 6în1. Acționează de la prima aplicare: 1. Regenerează și hrănește în profunzime 2. Hidratează intens și reduce tendința de cheratinizare 3. Redă pielii catifelarea 4. Protejează de uscarea și de crăparea epidermei 5. Are acțiune antibacteriană și neutralizează mirosul neplăcut 6. Reîmprospătează instantaneu, reduce transpirația în exces și redă pielii confortul. Crema se absoarbe rapid și nu lasă o peliculă grasă. Rezultate demonstrate: • instantaneu – împrospătează picioarele și neutralizează mirosurile neplăcute – 92%* • folosită cu regularitate – hrănește intens și reduce asprimea și cheratinizarea pielii– conform 96%*.

MOD DE UTILIZARE: Aplică pe picioare, pe pielea curată și uscată. Folosește-o zilnic, dimineața și seara. *testat pe un grup de 25 de persoane.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj:75 ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare