Reduced price!
Cremă pentru reducerea petelor SPF 30 de zi REVOLU C WHITE

Cremă pentru reducerea petelor SPF 30 de zi "REVOLU C WHITE"

36,75 lei (TVA inclus)

-30%

52,50 lei (TVA inclus)

New product

CREMĂ DE FAȚĂ PENTRU REDUCEREA PETELOR SPF30 DE ZI

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

CREMĂ DE FAȚĂ PENTRU REDUCEREA PETELOR SPF30 DE ZI. Crema de față Revolu C White este un preparat specializat, cu acțiune multifuncțională, diversificată și complexă, destinată îngrijirii zilnice a tenului cenușiu, cu pete vizibilee, colorit neuniform și predispus modificărilor de pigmentare. TRIPLĂ ACȚIUNE: ALBIRE – garantează albirea treptată a petelor provocate de soare, acnee, modificările hormonale și îmbătrânire. Inhibă acțiunea tirozinazei ducând la uniformizarea coloritului pielii. ILUMINARE – redă tenului strălucirea naturală și aspectul uniform și proaspăt. PROTECȚIE – crește rezistența pielii la apariția de noi modificări de pigmentare. Conține filtre UV, protejând astfel pielea de acțiunea nefavorabilă a razelor solare și implicit de fotoîmbatrânire. PUTEREA INGREDIENTELOR INOVATOARE: VITAMINA C – inhibă acțiunea tirozinazei, albește petele și previne formarea altora noi, iluminează pielea și îi îmbunătățește coloritul. Stimulează fibroblastele pentru producerea de colagen și elastină, încetinind procesele de îmbătrânire ale pielii. SEPIWHITE™MSH – dezactivează receptorii care induc procesul de melanogeneză, controlează sinteza de melanină, reducând cu eficiență modificările pigmentare. WHITENING CELLULAR COMPLEX – un complex activ de extracte din plante, care iluminează pielea, are acțiune antioxidantă și calmează iritațiile. Mod de aplicare: se aplică o cantitate mică de cremă pe pielea curată a feței, gâtului și pe decolteu, evitând zona ochilor. A se folosi zilnic, dimineața.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj 50 ml.

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare