Cremă-pansament CORNEO-LIPIDICĂ HIPOALERGENICĂ NIVELAZIONE

19,50 lei (TVA inclus)

09000

New product

CONFORT PROTECT. CREMĂ-PANSAMENT CORNEO-LIPIDICĂ HIPOALERGENICĂ PENTRU MÂINI. Pentru piele uscată și sensibilă. 100% VEGE. Calmează iritațiile și ajută microbiomul pielii. MATRIȚĂ PROTECTOARE BINARĂ + APĂ TERMALĂ. FORMULĂ BIOCOMPATIBILĂ CU PIELEA.

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

Crema se absoarbe rapid, lăsând un strat fin protector, reduce senzația de disconfort, reface echilibrul hidrolipidic natural și reduce hipersensibilitatea la factorii externi.

EFICIENȚĂ DE LA PRIMA APLICARE. Formula concentrată, special elaborată pe bază de matriță binară protectoare asigură o acțiune eficientă și precisă, redând pielii echilibrul și asigură mâinilor aspectul frumos și sănătos. Prebioticele protejează eficient și întăresc microflora fiziologică sănătoasă, redând pielii echilibrul natural • Bio-complexul inteligent KorenoRepair conține substanțe similare ca și structură cu stratul hidrolipidic natural al pielii, întărind astfel bariera ei protectoare și având grijă de starea straturilor superioare ale epidermei • Apa termală hidratează, calmează iritațiile și reduce roșeața existentă, redând pielii confortul și aspectul sănătos.    

Rezultate demonstrate: imediat după aplicare – calmează și reduce iritațiile, ameliorează condiția pielii – 100%*; după 3 săptămâni de utilizare reduce hipersensibilitatea la factorii externi și elimină senzația de uscăciune și asprimea pielii – 96%*.

MOD DE UTILIZARE: Masaţi crema pe pielea mâinilor. A se folosi de câteva ori pe zi. *testat pe un grup de 25 de persoane.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj: 100ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare