CREMĂ DERMATOLOGICĂ PENTRU CĂLCÂIE CRĂPATE Nivelazione

21,50 lei (TVA inclus)

04586

New product

CREMĂ DERMATOLOGICĂ PENTRU CĂLCÂIE CRĂPATE. Piele foarte uscată și crăpată

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

PANSAMENT PENTRU CĂLCÂIE. CREMĂ DERMATOLOGICĂ PENTRU CĂLCÂIE CRĂPATE. Piele foarte uscată și crăpată. Uree 10% - Prebiotic - Unt de Shea – Propolis - Ceară de albine – Activator de dublă ocluziune. Calmează instantaneu iritațiile. Reduce asprimea și fisurile. Accelerează regenerarea pielii. Dacă pielea picioarelor tale este: aspră și uscată, iar călcâiele tale sunt puternic crăpate, atunci alege soluția eficientă – Crema dermatologică pentru călcâie crăpate. Acționează de la prima aplicare: Datorită formulei concentrate și a ingredientelor atent selecționate, acționează ca un pansament regenerator, oferind pielii alinare și protecție îndelungată. Elimină eficient keratoza și reduce tendința de crăpare a călcâielor. Hrănește și hidratează în profunzime, elimină asprimea și ajută la refacerea epidermei deteriorate, redând picioarelor aspectul plăcut și îngrijit. Crema lasă pe piele un strat fin protector. Rezultate demonstrate: • instantaneu – elimină senzația de disconfort, hidratează și înmoaie pielea aspră – conform 96%* • după o săptămână – călcâiele sunt netede, pielea regenerată, protejată eficient de formarea calusurilor – conform 88%*.

MOD DE UTILIZARE: Aplică pe picioare, pe pielea curată și uscată, insistând pe porțiunile cu piele crăpată și întărită. Folosește-o zilnic, dimineața și seara. Pentru amplificarea efectului, după aplicare ține în picioare timp de 30 de minute o pereche de șosete din bumbac. PRODUS RECOMANDAT ȘI PERSOANELOR CU DIABET. *testat pe un grup de 25 de persoane.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj: 75 ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare