Reduced price!
CREMĂ DE ZI ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE CELULARĂ

CREMĂ DE ZI ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE CELULARĂ "SKIN GENIC"

26,25 lei (TVA inclus)

-50%

52,50 lei (TVA inclus)

New product

CREMĂ DE ZI ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE CELULARĂ

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

CREMĂ DE ZI ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE CELULARĂ. Un preparat inovator, inspirat de descoperirile din domeniul epigeneticii, a cărui acțiune întărește mecanismele participante la reglarea proceselor de regenerare din epidermă. Formula cu consistență de gel – cremă este îmbogățită cu purtători speciali ai ingredientelor active, care sunt furnizate direct către celulele epiteliale, prelungindu-le tinerețea. TRIPLĂ ACȚIUNE: PROTECȚIE – stimulează mecanismele de apărare ale pielii împotriva factorilor stresogeni și de mediu, ajutând-o să-și mențină aspectul tânăr și sănătos. TONIFIERE – ameliorează integritatea epidermei precum și condiția matriței extracelulare, influențând totodată benefic proprietățile biomecanice ale pielii. STIMULARE – stimulează funcționarea celulelor epidermei, asigurând un efect de piele netedă, elastică și catifelată. PUTEREA INGREDIENTELOR REVOLUȚIONARE: DNA SMART BOOSTER – activează „genele tinereții”, întărește structura internă a pielii, îmbunătățind comunicarea și coeziunea dermă-epidermă. SKIN DRONS – purtători preciși și inteligenți care furnizează ingredientele active în piele, stimulând celulele să lucreze eficient. HYDROMATRIX 3D – matrița tridimensională 3D eliberează treptat oligozaharidele care asigură nivelul corespunzător de hidratare al pielii, potrivit nevoilor sale. Mod de aplicare: se aplică o cantitate mică de cremă pe pielea curată a feței, pe gât și decolteu. A se folosi zilnic, dimineața. Crema este perfectă ca și bază pentru machiaj.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj:50 ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare