Reduced price!
CREMĂ DE NOAPTE GENO-ACTIVĂ STIMULATOARE

CREMĂ DE NOAPTE GENO-ACTIVĂ STIMULATOARE "SKIN GENIC"

36,75 lei (TVA inclus)

-30%

52,50 lei (TVA inclus)

New product

CREMĂ DE NOAPTE GENO-ACTIVĂ STIMULATOARE - CREAM TO OIL. 

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

CREMĂ DE NOAPTE GENO-ACTIVĂ STIMULATOARE - CREAM TO OIL. Un preparat de ultimă generație, inspirat de descoperirile din domeniul epigeneticii. Formula cremei, cu o consistență care se transformă în ulei, îmbinată cu ingrediente avansate, activează pe timpul nopții regenerarea, stimulând pielea să combată dereglările cauzate de procesele de îmbătrânire, permițându-i să-și mențină aspectul tânăr mai mult timp. TRIPLĂ ACȚIUNE: STIMULARE – stimulează sinteza și regenerarea proteinelor structurale din matrița intracelulară.  ACCELERAREA REGENERĂRII – ajută procesul natural de regenerare, pe 3 etape, al pielii supuse acțiunii stresogene a factorilor de mediu și a proceselor de îmbătrânire – lifting, tonifiere și regenerare. ÎNCETINIREA ÎMBĂTRÂNIRII PIELII activează „genele tinereții”, care prelungesc viața celulelor epiteliale. PUTEREA INGREDIENTELOR REVOLUȚIONARE: DNA SMART BOOSTER  – activează „genele tinereții”, întărește structura internă a pielii, îmbunătățind comunicarea și coeziunea dermă-epidermă. SKIN DRONS – purtători preciși și inteligenți care furnizează ingredientele active în piele, stimulând celulele să acționeze eficient. DURAQUENCH™IQ – un complex de hidratare avansat, care formează un strat dublu structural cu rolul de a întări și regenera bariera protectoare naturală a pielii și pentru a asigura o hidratare îndelungă, de până la 72 de ore. Mod de aplicare: se aplică o cantitate mică de cremă pe pielea curată a feței, gâtului și pe decolteu. Distribuiți cu blândețe după care așteptați 1 minut până când crema de pe piele își va schimba consistența și se va transforma într-un ulei mătăsos, iar apoi masați, realizând un masaj ușor al feței pentru a ajuta pielea să se regenereze pe timpul nopții. 

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj 50 ml.

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare