Cremă de mâini nutritivă & calmantă PENTRU BĂRBAȚI

19,50 lei (TVA inclus)

08980

New product

PWER REPAIR. CREMĂ DE MÂINI NUTRITIVĂ & CALMANTĂ pentru BĂRBAȚI. 100% VEGE. Pentru piele deteriorată și uscată. Hidratează puternic și regenerează. Se absoarbe rapid. MATRIȚĂ PROTECTOARE BINARĂ + MINERALE. FORMULĂ BIOCOMPATIBILĂ CU PIELEA.

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

Crema se absoarbe repede, nu lasă un strat gras pe piele și reface rapid și intens pielea deteriorată a mâinilor de bărbat.

EFICIENȚĂ DE LA PRIMA APLICARE. Formula concentrată, special elaborată pe bază de matriță binară protectoare asigură o acțiune eficientă și precisă, regenerează și protejează pielea mâinilor bărbătești, asigurându-le aspectul sănătos. Prebioticele protejează eficient și întăresc microflora fiziologică sănătoasă, redând pielii echilibrul natural • Bio-complexul inteligent KorenoRepair conține substanțe similare ca și structură cu stratul hidrolipidic natural al pielii, întărind astfel bariera ei protectoare și având grijă de starea straturilor superioare ale epidermei • Mineralele grăbesc refacerea epidermei deteriorate, calmează și reduc iritațiile, redând mâinilor bărbătești confortul și aspectul sănătos.

Rezultate demonstrate: imediat după aplicare – calmează iritațiile și elimină senzația de uscăciune și asprimea pielii – 96%*; după 3 săptămâni de utilizare pielea este hidratată optim și regenerată, iar mâinile și-au recăpătat aspectul frumos și sănătos – 92%*.

MOD DE UTILIZARE: Masează crema pe pielea mâinilor. A se folosi de câteva ori pe zi. *testat pe un grup de 25 de persoane.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj: 100ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare