BB MOUSSE-FLUID PENTRU CORP – PIELE DESCHISĂ LA CULOARE

28,50 lei (TVA inclus)

04456

New product

BB MOUSSE-FLUID PENTRU CORP – PIELE DESCHISĂ LA CULOARE. Uniformizează excelent pielea deschisă la culoare

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

BB MOUSSE-FLUID PENTRU CORP – PIELE DESCHISĂ LA CULOARE. Uniformizează excelent pielea deschisă la culoare: • asigură imediat efectul de piele sărutată de soare; •maschează imperfecțiunile pielii (pete, echimozele, venele crăpate), conferindu-i un aspect natural și sănătos; • se aplică ușor și se adaptează nuanței pielii; • subțiază optic; • conferă efectul de „dresuri spray”. Conține: • hydromanilTM– asigură o hidratare îndelungată, lăsând pielea moale și catifelată; • ulei buriti – cunoscut datorită proprietăților sale benefice, crește elasticitatea pielii și întârzie procesele de îmbătrânire ale acesteia; apă termală – bogată în minerale și microelemente, tonifică și calmează iritațiile, hidratează și ajută în procesele de regenerare ale pielii. MOD DE UTILIZARE: Agită energic înainte de aplicare. Pulverizează apoi pe corp, pe porțiunile alese de la o distanță de 10-15 cm, iar apoi întinde-l uniform pe piele. Așteaptă să se absoarbă. Efectul se va menține până șa prima spălare. ATENȚIE! Recipient sub presiune. Poate exploda la încălzire. A nu se păstra în apropierea surselor de căldură, de aprindere, a focului deschis, suprafețe fierbinți. Fumatul interzis! Nu pulverizați spre flacără deschisă sau alte surse de aprindere. Recipient sub presiune. Nu găuriți și nu ardeți recipientul, chiar și după folosirea completă. A se feri de expunerea la soare. Nu expuneți la temperaturi care depășesc 50°C/122°F. Pericol. Aerosol extrem de inflamabil.A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj:150 ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare