Nou
Balsam-spray mineral lejer cu extract de CHIHLIMBAR și MINERALE Jantar

Balsam-spray mineral lejer cu extract de CHIHLIMBAR și MINERALE Jantar

18,50 lei (TVA inclus)

08263

New product

BALSAM-SPRAY MINERAL LEJER CU EXTRACT DE CHIHLIMBAR ȘI MINERALE MARINE •PENTRU TOATE TIPURILE DE PĂR • FORTIFIAZĂ ȘI REGENEREAZĂ. Conferă părului tău suplețe, strălucire și lejeritate!

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

Balsamul-spray JANTAR se bazează pe o formulă eficientă și unică. Reprezintă fructul tradițiilor îndelungate în utilizarea proprietăților excepționale ale chihlimbarului și a puterii fortifiante a mineralelor marine. Formula lejeră, hidratantă îi furnizează părului substanțele minerale necesare, formează în jurul firelor de păr un strat protector, fără să-l îngreuneze. INGREDIENTE: Chihlimbarul îngrijește, întărește și hrănește părul, protejându-l și de acțiunea nocivă a factorilor externi; mineralele marine – sursă bogată de micro și marcoelemente, cum ar fi zincul și magneziul, întăresc structura firului de păr; apa termală – conține electroliți, revitalizează părul și îi îmbunătățește condiția; proteinele de mătase - hidratează și protejează părul de deteriorare, conferindu-i suplețe și strălucire. REZULTATE DEMONSTRATE: păr suplu, hrănit și strălucitor, fără efect de îngreunare. MAI APROAPE DE NATURA – 95% INDEX NATURAL; 0% COLORANȚI, ULEI DE PARAFINĂ, ALCOOL ETILIC.

MOD DE UTILIZARE: Pulverizează pe părul uscat sau umed. A nu se clăti. Poate fi utilizat zilnic. A nu se pulveriza în direcția ochilor.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate/lot: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj: 200ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare