Nou
Șampon cu extract de CHIHLIMBAR Pentru păr brunet & castaniu JANTAR

Șampon cu extract de CHIHLIMBAR Pentru păr brunet & castaniu JANTAR

24,50 lei (TVA inclus)

09109

New product

ȘAMPON PENTRU REVITALIZAREA CULORII CU EXTRACT DE CHIHLIMBAR ȘI PIGMENT* •PENTRU PĂR BRUNET ȘI CASTANIU • SUBLINIAZĂ CULOAREA. PROTECȚIE UV. Conferă părului tău un ton cald și subliniază culoarea!

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

Șamponul JANTAR se bazează pe o formulă eficientă și unică. Reprezintă fructul tradițiilor îndelungate în utilizarea proprietăților excepționale de îngrijire ale chihlimbarului și a pigmentului maro, care subliniază intensitatea culorii. Șamponul curăță cu blândețe și revitalizează culoarea părului natural, vopsit, sau nuanțat. INGREDIENTE: Chihlimbarul îngrijește, întărește și hrănește părul, protejându-l și de acțiunea nocivă a factorilor externi; pigmentul maro – revitalizează și subliniază intensitatea culorii părului; vitamina B3 – hidratează părul și îi ameliorează aspectul și condiția; UV Protect System – protejează culoarea părului, făcând-o să reziste mai mult timp. REZULTATE DEMONSTRATE: păr curat, mătăsos, cu nuanță caldă subliniată și culoare mai rezistentă. MAI APROAPE DE NATURA – 96% INDEX NATURAL; 0% SILICONI.

MOD DE UTILIZARE: Aplică șamponul pe părul umed și lasă să acționeze timp de 1-2 minute. Masează până la obținerea spumei și freacă părul cu spuma respectivă. Clătește apoi cu apă. Repetă aplicarea dacă este necesar. A se folosi regulat până la obținerea nuanței dorite. *substanță colorantă solubilă în apă.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate/lot: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj: 330 ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare