Nou
ȘAMPON PEELING CU EXTRACT DE CHIHLIMBAR ȘI ENZIME

ȘAMPON PEELING CU EXTRACT DE CHIHLIMBAR ȘI ENZIME

21,50 lei (TVA inclus)

06535

New product

ȘAMPON PEELING CU EXTRACT DE CHIHLIMBAR ȘI ENZIME •PENTRU TOATE TIPURILE DE PĂR • CURĂȚĂ PĂRUL ȘI SCALPUL

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

ȘAMPON PEELING CU EXTRACT DE CHIHLIMBAR ȘI ENZIME •PENTRU TOATE TIPURILE DE PĂR • CURĂȚĂ PĂRUL ȘI SCALPUL. Conferă părului tău prospețime, suplețe și strălucire! Șamponul JANTAR se bazează pe o formulă eficientă și unică. Reprezintă fructul tradițiilor îndelungate în utilizarea proprietăților excepționale ale chihlimbarului și a puterii purificatoare a peelingului enzimatic. INGREDIENTE: Chihlimbarul îngrijește, întărește și hrănește părul, protejându-l și de acțiunea nocivă a factorilor externi; papaina și acizii AHA – relaxează densitatea stratului cornos al pielii, facilitând exfolierea scalpului în timpul spălării; ureea – hidratează și îngrijește părul și scalpul; complexul cationic – închide cuticula firului de păr, regenerează și face pieptănarea mai ușoară. REZULTATE DEMONSTRATE: păr curat, scalp hidratat, foliculii capilari deblocați. MAI APROAPE DE NATURA – 82% INDEX NATURAL; 0% SILICONI, COLORANȚI.

MOD DE UTILIZARE: Aplică șamponul pe scalpul și părul umed, masează până la obținerea spumei, lasă să acționeze 3 minute după care clătește cu apă. A se folosi de 1-2 ori pe săptămână.

TESTAT DERMATOLOGIC. *materie primă de proveniență vegetală. Termen de valabilitate/lot: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj: 330 ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare