ȘAMPON PEELING CU EXTRACT DE CHIHLIMBAR ȘI ENZIME

21,50 lei (TVA inclus)

06535

New product

ȘAMPON PEELING CU EXTRACT DE CHIHLIMBAR ȘI ENZIME •PENTRU TOATE TIPURILE DE PĂR • CURĂȚĂ PĂRUL ȘI SCALPUL

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

ȘAMPON PEELING CU EXTRACT DE CHIHLIMBAR ȘI ENZIME •PENTRU TOATE TIPURILE DE PĂR • CURĂȚĂ PĂRUL ȘI SCALPUL. Conferă părului tău prospețime, suplețe și strălucire! Șamponul JANTAR se bazează pe o formulă eficientă și unică. Reprezintă fructul tradițiilor îndelungate în utilizarea proprietăților excepționale ale chihlimbarului și a puterii purificatoare a peelingului enzimatic. INGREDIENTE: Chihlimbarul îngrijește, întărește și hrănește părul, protejându-l și de acțiunea nocivă a factorilor externi; papaina și acizii AHA – relaxează densitatea stratului cornos al pielii, facilitând exfolierea scalpului în timpul spălării; ureea – hidratează și îngrijește părul și scalpul; complexul cationic – închide cuticula firului de păr, regenerează și face pieptănarea mai ușoară. REZULTATE DEMONSTRATE: păr curat, scalp hidratat, foliculii capilari deblocați. MAI APROAPE DE NATURA – 82% INDEX NATURAL; 0% SILICONI, COLORANȚI.

MOD DE UTILIZARE: Aplică șamponul pe scalpul și părul umed, masează până la obținerea spumei, lasă să acționeze 3 minute după care clătește cu apă. A se folosi de 1-2 ori pe săptămână.

TESTAT DERMATOLOGIC. *materie primă de proveniență vegetală. Termen de valabilitate/lot: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj: 330 ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare