CRIO-MASCĂ ACIDIFIANTĂ CU EXTRACT DE CHIHLIMBAR

27,50 lei (TVA inclus)

06542

New product

CRIO-MASCĂ ACIDIFIANTĂ CU EXTRACT DE CHIHLIMBAR •PENTRU PĂR DETERIORAT DE STYLING

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

CRIO-MASCĂ ACIDIFIANTĂ CU EXTRACT DE CHIHLIMBAR •PENTRU PĂR DETERIORAT DE STYLING• 100 % din Sânul naturii! Conferă părului tău suplețe, forță și strălucire! Crio-masca acidifiantă JANTAR se bazează pe o formulă eficientă și o abordare unică în îngrijirea părului. Reprezintă fructul tradițiilor îndelungate în utilizarea proprietăților excepționale ale chihlimbarului. Formula inovatoare cu pH acid acționează asupra părului precum o compresă rece: închide cuticula firului de păr, uniformizează structura și subliniază strălucirea. Masca este recomandată mai ales pentru părul supus operațiunilor de styling. INGREDIENTE: chihlimbarul îngrijește părul, protejându-l de acțiunea nocivă a factorilor externi; acizii AHA – închid cuticula firului de păr, lăsându-l mai neted și mai puțin expus la deteriorare și la decolorare; extractul de lămâie – tonifică și revitalizează părul, lăsându-l strălucitor și mătăsos; uleiul de cocos – regenerează, netezește și hidratează părul, prevenind electrizarea. REZULTATE DEMONSTRATE: păr regenerat, suplu, strălucitor și mătăsos. MAI APROAPE DE NATURA – 85% INDEX NATURAL; 0% ULEIURI MINERALE, COLORANȚI.

MOD DE UTILIZARE: Aplică o cantitate potrivită de mască pe părul umed proaspăt spălat, distribuie pe întreaga lungime după care piaptănă. Lassă să acționeze 5 minute după care clătește cu apă călduță. A se folosi de 1-2 ori pe săptămână.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate/lot: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj: 200 ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare